Novice

Kolosej po 22 letih zapira svoja vrata

Iz ljubljanskega Koloseja so sporočili, da se z današnjim dnem zapirajo.

Kolosej po 22 letih zapira svoja vrata

 

Iz ljubljanskega Koloseja so sporočili, da se z današnjim dnem zapirajo.

"Obveščamo vas, da Kolosej s 14. marcem zapira svoja vrata," so sporočili na družbenih omrežjih in svoji spletni strani, "vsem obiskovalcem, ki ste nam zvesto stali ob strani zadnjih 22 let, se zahvaljujemo za vse skupaj preživete trenutke."

"Se vidimo kmalu v kinu Komuna," so še dodali.

Kolosejevo stavbo je kupil Ivo Boscarol

Stavbo v ljubljanskem trgovskem središču BTC, v kateri je deloval Kolosej, je septembra lani na dražbi kupil primorski poslovnež Ivo Boscarol. Takrat je dejal, da namerava obdržati dejavnosti kina, a vidi tudi druge priložnosti, ker v Ljubljani in Sloveniji ni veliko dvoran, ki bi imele 500 sedežev.

"Za to je zelo zanimiv e-šport. Je le ena izmed krasnih priložnosti, ki v Slovenijo prihajajo z vsega sveta. Tu so še razne podelitve nagrad, tečaji prve pomoči, rojstnodnevne zabave in še marsikaj, ker gre za kompleks s parkirnimi mesti, dogajanje pa tu nikogar ne moti. Če dodamo še dobro gostinsko ponudbo, menim, da bomo naredili res zanimivo zgodbo," je ob nakupu stavbe Koloseja dejal Boscarol.

Februarja letos pa je v intervjuju za Siol.net o načrtih za Kolosej dejal: "Pogovarjamo se tudi z veliko različnimi ponudniki vsebin, od zelo futurističnih vsebin, kot so e-gaming in podobno, do klasičnega kongresnega turizma in drugih digitalnih vsebin. Ustvariti želimo doživljajski center poleg Woop, ki je čez cesto, da bi vse to zaokrožili."

Več si lahko preberete tukaj.

Skrita pot vaše kozmetike
13. marec, 2024