Moj Bizi: nivoji dostopa
Bonitetna poročila
Neregistrirani uporabnik
Registrirani uporabnik
Registrirani uporabnik

Cena: vedno brezplačno

Registriraj se

Testni dostop
Testni dostop

Cena: 24 ur brezplačno

Polni dostop
Polni dostop

Cena: 299 EUR + DDV/leto

Bizi Plus*
Polni dostop Bizi Plus*

Cena: 399 EUR + DDV/leto

Prenos bonitetnega poročila za lastno podjetje
Prenos slovenskih bonitetnih poročil
Prenos mednarodnih bonitetnih poročil
Moj Bizi
Izdelava seznama podjetij
X
Analiza trga
X
X
Zabeležke
X
X
X
X
Shranjevanje svojih iskanj
X
Bizi obveščevalec
X
X
X
Kartice podjetij
Primerjava podjetij
X
X
Finančni podatki
X
X
Analiza podjetja
X
X
Bonitetna ocena za lastno podjetje
X
X
Bonitetne ocene za slovenska podjetja
X
X
X
Uporaba osnovnih orodij
X
Uporaba naprednih orodij
X
X
z omejitvami
Lastno podjetje
Urejanje lastnega podjetja
X
X
X
Mobilna aplikacija
Poln dostop do mobilne aplikacije
Drugo
Oglaševanje
Brezplačna predstavitev*
X
X
X
X
API dostop

*Polni dostop Bizi Plus vsebuje še brezplačno predstavitev podjetja ali brezplačen zakup ključnih besed (Bizi + najdi.si + TiS).

Naročilo na polni dostop Bizi in Bizi Plus je veljavno 1 leto, zato odjava od naročniškega razmerja na Bizi pred potekom 1 leta ni možna. Po preteku enega leta se naročnina avtomatično podaljša za naslednje leto, v kolikor uporabnik vsaj 30 dni pred iztekom tekočega leta naročnine ne odjavi.


Polni dostop vam poleg finančne slike slovenskih poslovnih partnerjev (z bonitetno oceno, bonitetnim poročilom, pregledom številnih finančnih podatkov …) omogoča tudi neomejen izvoz bonitetnih poročil, dostop do mobilne aplikacije in izvoz baz do 2.000 podjetij v Excel. Zabeležke so vaš mini CRM in omogočajo sprotno zapisovanje pomembnih dogovorov, komentarjev in dodajanje priponk za vsa podjetja v portfelju.


Bi radi poslovali s strankami v dobri finančni kondiciji? Razmišljate, da bi razširili posel in k svoji dejavnosti dodali novo? Bi radi le bolj preučili trg in konkurente? Z analizo trga lahko s pomočjo več kot 40 kriterijev pripravite analize za poljubne dejavnosti, regije in dobite vpogled v agregatne podatke za izbran segment trga.

Za še podrobnejšo preučitev trga in posameznih podjetij izdelajte analize in primerjave podjetij. Primerjava podjetij omogoča konkurenčno analizo za pet poljubno izbranih podjetij glede na različne finančne kriterije in časovna obdobja. Prikazane podatke poglobljenih analiz si lahko shranite in uporabite za ponovno obdelavo.


Vaš osebni informator vas vsak dan prek SMS-a in e-pošte obvešča o vseh kritičnih dogodkih in drugih pomembnih spremembah pri izbranih podjetjih. Obvestila o spremembah vključujejo obveščanje o stanju transakcijskih računov (odprt, zaprt, blokiran), sodnih objavah, spremembah podatkov v Poslovnem registru Slovenije in finančni oceni.


Ključne informacije o podjetjih so zgoščene, bonitetna poročila so le klik stran. Razvrščanje in pregledovanje podatkov o podjetjih sta preprosta in prijazna do uporabnika, saj omogočata pregledovanje in razvrščanje podjetij glede na izbrane kriterije. Preprosto pošiljanje ponudb vam omogoča, da potencialne kupce svojih storitev ali izdelkov nagovorite hitro in takoj.


Za vse, ki potrebujete sveže podatke znotraj vašega sistema, smo razvili Bizi vmesnik, ki omogoča vsem, ki želite neposreden dostop do poslovnih in finančnih podatkov v svojih informacijskih sistemih, da lahko te uvozite v svoj CRM- ali ERP-sistem.

Za predstavitev svoje ponudbe poslovni javnosti izberite grafično oglaševanje na doseg ali paketno oglaševanje na najbolj obiskani poslovni spletni strani v Sloveniji in dosezite 300 tisoč različnih mesečnih uporabnikov.

Potrebujete pomoč? Pokličite nas na 01 473 00 40 ali nam pišite na  info@bizi.si.