Izberi dejavnost

Z vnosom "?", nekje v polju, se vam bodo prikazali le trenutno izbrani elementi.
Odstrani izbrano
TSMEDIA dejavnosti
SKD dejavnosti

Izberi pravni status

Z vnosom "?", nekje v polju, se vam bodo prikazali le trenutno izbrani elementi.
Odstrani izbrano
Seznam pravnih statusov

Pogosta vprašanja

 1. Kaj je bizi.si?
 2. Glavne prednosti bizi.si.
 3. Kaj vam ponuja bizi.si?
 4. Cena dostopa za bizi.si?
 5. Kje lahko kupim oziroma naročim dostop do bizi.si?
 6. Kako poravnam naročnino?
 7. Ali bizi.si ponuja tudi brezplačno uporabo?
 8. Razlika med hitrim in naprednim iskanjem.
 9. Ali se lahko naročim za manj kot eno leto?
 10. Katere podatke vsebuje bizi.si?
 11. Za katera leta lahko najdem finančne podatke v bizi.si?
 12. Po katerem računovodskem standardu so narejeni izračuni?
 13. Kdo so viri podatkov?
 14. Kako pogosto so osveženi podatki?
 15. Kako se odjavim od naročnine?
 16. Kdo mi lahko pomaga pri uporabi bizi.si ali odgovori na moja vprašanja v zvezi z uporabo, vsebino, funkcionalnostmi?
 17. Kako naročim poizkusno geslo?
 18. Kakšni sta zahtevana programska in strojna oprema za uporabo bizi.si?
 19. Prijava z uporabniškim za polni dostop.
 20. Ali imam kot naročnik na TIS na spletu pri prijavi v bizi.si enako uporabniško ime?
 21. Ali sem upravičen do popusta?
 22. Ali bizi.si ponuja možnosti oglaševanja? Kakšne so te?
 23. Kaj je MOJ bizi?
 24. Kdo lahko uporablja MOJ bizi?
 25. Kako lahko uporabljam MOJ bizi?
 26. Kaj je Moje podjetje?
 27. Ko se želim prijaviti, dobim obvestilo presegli ste dovoljeno število prijav. Kaj to pomeni?
 28. Ali lahko spremenim svoje geslo?
 29. Ali lahko spremenim elektronski naslov na katerega je vezano moje uporabniško ime?
 1. Kaj je bizi.si?

  Bizi.si je poslovni asistent, ki vam pomaga pri vaših poslovnih odločitvah, saj so vse pomembne informacije o poslovnih subjektih zbrane na enem mestu. Zbrane so vse pomembne informacije iz poslovnega registra, kontaktni podatki, najnovejši finančni ter vse ostale pomembne informacije. V bizi smo združili informacije iz vseh drugih naših portalov: Telefonskega imenika Slovenija, Najdi.si ter Siol planet, kjer vsakodnevno objavljamo novice iz poslovnega sveta. Omogoča preprosto iskanje poslovnih subjektov po mnogo kriterijih, podroben prikaz kontaktnih, poslovnih in finančnih podatkov o posamezni pravni osebi v grafični in tekstovni obliki, napredno analizo potencialnega tržnega segmenta ter številna napredna orodja za segmentacijo teh podatkov za lažjo poslovno odločitev.

 2. Glavne prednosti bizi.si:

  Prijazen uporabniški vmesnik omogoča preprosto pregledovanje podatkov. Ne potrebujete ekonomske izobrazbe ali specifičnih znanj, da ugotovite, kateri potencialni partnerji so dovolj zanesljivi in finančno trdni za vzpostavitev dolgoročnega sodelovanja.

  Konkurenčna cena brez dodatnih stroškov, kar pomeni, da je bizi.si cenovno ugodnejši od primerljivih poslovnih rešitev na trgu in znese za 12 mesecev 299 evrov + DDV. Na voljo imate dostop do vseh podatkov in funkcionalnosti brez kakršnihkoli omejitev, tako da bo bizi zagotovo ustrezal vašim željam in potrebam danes in v prihodnje.

  Izdelava podrobne analize trga je funkcionalnost, ki jo med poslovnimi imeniki v takšni obliki ponuja samo bizi.si. Recimo, da ugotovite, da bi lahko svoje storitve ali izdelke ponujali tudi podjetjem s področja gradbeništva na Koroškem. V nekaj preprostih korakih lahko ugotovite, kakšna je bila rast te panoge in katera so podjetja, ki ustvarjajo največ posla. Svojo ponudbo nato le še prilagodite tem ugotovitvam in sestanki bodo uspešnejši.

  Neomejeno število vpogledov v bazo podatkov. Naročnina za polni dostop vam omogoča neomejen vpogled v vse podatke brez dodatnih stroškov ali omejitvijo s točkami.

  Med številne druge prednosti, ki jih ponuja samo bizi.si, spadajo:

  • dnevno ažurni podatki o podjetjih in kontaktni podatki podjetij;
  • številna napredna orodja, npr. izvoz podatkov za potrebe pošiljanja elektronskih sporočil ali klasične direktne pošte;
  • Prek bizi.si obveščevalca ste takoj obveščeni o vseh kritičnih dogodkih in drugih pomembnih spremembah pri vaših poslovnih partnerjih. Obveščevalec prejmete prek e-pošte kot tudi ga lahko pregledujete prek spletne strani bizi.si ali prek mobilne aplikacije.
  • Mobilna aplikacija bizi.si, prek katere imate vedno pri roki vse pomembne informacije o vseh poslovnih subjektih v Sloveniji. Vsak uporabnik ima hkratni dostop tako prek mobilne aplikacije kot tudi prek spletne strani.
  • Moj bizi je vaš osebni arhiv, kjer lahko shranjujete bazo podjetij, napredna iskanja, primerjave podjetij, analize trgov. Vse to vam prihrani čas, saj vas do naprednega iskanja, primerjave podjetij in analize trgov loči le nekaj klikov. Poleg tega si lahko urejate bizi obveščevalec.
 3. Kaj vam ponuja bizi.si?
  • Hitro iskanje – v polje lahko vpišemo naziv, matično, davčno številko ali ključno besedo ter kliknemo na lupo za iskanje. Ko vpisujemo v iskalnik, nam ta predlaga poslovne subjekte in nam tako olajša iskanje, saj lahko vpišemo le nekaj črk, izberemo predlog iskanja in že iščemo. Prikazujejo se tudi pretekla iskanja, kar nam prav tako olajša iskanje.
  • Napredni iskalnik – ponuja nam zelo veliko možnih kriterijev (skupaj več kot 50) ter nam tako omogoča, da si lahko ustvarimo dobro segmentirano bazo poslovnih subjektov.
  • Pregledovanje podatkov o podjetjih – zasnovano je izjemno prilagodljivo, saj vam omogoča, da pregledujete in razvrščate podjetja glede na poljubne podatke, ki vas zanimajo (več kot 40 kriterijev).
  • Nastavitev in shranjevanje pogledov – ni vam treba vsakokrat nastavljati podatkov, ki so prikazani v rezultatih, saj si lahko poglede shranite in potem preprosto preklapljate med njimi. Prav tako je mogoče nastaviti privzeti pogled prikaza podatkov, tako da imamo tisto, kar največkrat uporabljamo, najprej prikazano.
  • Primerjava podjetij – omogoča vam podrobno primerjavo petih izbranih podjetij po poljubnih finančnih postavkah. Primerjavo si lahko prilagodimo po svoje bodisi da izberemo poljubno finančno postavko za primerjavo bodisi nastavimo poljubna podjetja za primerjavo.
  • Izvoz podatkov – Vse prikazane podatke lahko izvozimo direktno v Excel. Izjema so le finančni podatki, ki jih lahko, zaradi zakonskih omejitev, izvozimo le za eno podjetje naenkrat. Izvozimo lahko vse kontaktne podatke, vključno s kontaktnimi, torej tudi e-poštnimi naslovi.
  • Prikaz podatkov o posameznem podjetju - zajema naslednje informacije in funkcionalnosti:
   • osnovne podatke o podjetju;
   • kontaktne podatke o podjetju in vseh poslovnih enotah;
   • prikaz geografske lokacije na zemljevidu;
   • novice o podjetju;
   • dinamičen prikaz vrednosti delnice podjetja;
   • bonitetno oceno podjetja;
   • letno poročilo podjetja;
   • finančne podatke (bilanca stanja, poslovni izid, finančni kazalniki);
   • poljubno grafično analizo podatkov;
   • analizo trga izbranega podjetja s prikazom tržnega deleža izbranega podjetja ter tržnimi deleži največjih konkurentov. V tabeli so prikazani naslednji podatki: rang oz. mesto, ki ga na trgu dosega podjetje, prihodek podjetja od leta 2004 naprej, prihodek dejavnosti od leta 2004 naprej, število subjektov v dejavnosti, tržni delež podjetja od leta 2004 naprej.
   • informacijo o tem, ali je podjetje v stečaju, prisilni poravnavi ali likvidaciji.
   • Prikaz vseh TRR in stanjem TRR (odprt, zaprt, blokiran)
   • Vpogled v celotno zgodovino blokad TRR.
  • Analiza trga – omogoča vam, da s pomočjo več kot 40 pripravite poljubno analizo ter tako dobite vpogled v agregatne podatke za izbran trg. Bizi vam tako omogoča, da lahko natančno analizirate in spremljate vaš današnji ali prihodnji trg.
  • MOJ BIZI - je vaš osebni arhiv. Je okolje, ki je del polnega dostopa do bizi.si in omogoča shranjevanje svojih priljubljenih podjetij, iskanj, analiz ... Prek njega imate vpogled v vaš portfelj podjetij. Prav tako si lahko urejate bizi obveščevalec.
 4. Cena dostopa za bizi.si?

  Do bizi.si je mogoče dostopati na štirih različnih ravneh:

  • obiskovalec – mogoč je vpogled v zgolj osnovne podatke;
  • registrirani brezplačni uporabnik – mogoč je vpogled v več podatkov, vendar ne do vseh ključnih podatkov, ki so pomembni za preverjanje poslovnih partnerjev;
  • brezplačni testni dostop – je časovno omejen na 24 ur. Na voljo imate več podatkov, vendar še vedno ne do vseh pomembnih za preverjanje poslovnih partnerjev. Brezplačni testni dostop je mogoče naročiti tako, da kliknete na Preizkusi brezplačno ter izpolnite obrazec.
  • Polni uporabniki imajo neomejen dostop do vseh podatkov in celotne funkcionalnosti. Treba je skleniti naročniško razmerje za najmanj 12 mesecev in znese za enega uporabnika 299,00 evrov + DDV. Za 2 do 5 uporabnikov znese 349,00 evrov + DDV. Za 6 do 10 uporabnikov znese 399,00 evrov + DDV.
 5. Kje lahko kupim oziroma naročim dostop do bizi.si?

  Prijava na naročnino bizi.si oz. na napredno iskanje je za fizične in pravne osebe mogoča prek spletnega obrazca ali prek brezplačne telefonske številke 01 473 00 40. Zaradi preprečitve zlorab nosilec prijavo, poslano prek spletnega obrazca, preveri. Nosilec se zavezuje, da bo najpozneje v petih delovnih dneh po prejemu prijave za popoln dostop do bizi.si na v prijavi navedeno elektronsko pošto poslal uporabniško ime in geslo za dostop do celotne funkcionalnosti bizi.si brez omejitev. Za začetek naročnine se šteje delovni dan, ko je bilo uporabniku poslano uporabniško ime in geslo.

 6. Kako poravnam naročnino?

  Vsem naročnikom izstavimo račun najpozneje pet dni po naročilu. Naročnino poravnate v enkratnem znesku oz. lahko tudi v več obrokih, če se tako dogovorimo z vami. Naročnina omogoča neomejen dostop za čas trajanja naročnine v skladu z drugimi členi Splošnih pogojev o uporabi bizi.si. Naročnino se sklene za obdobje najmanj enega leta.

 7. Ali bizi.si ponuja tudi brezplačno uporabo?

  Da. Do bizi.si je mogoče dostopati tudi brezplačno, vendar v omejenem obsegu. Podatkov ni mogoče izvažati kot tudi niso na voljo vse ključne informacije za preverjanje poslovnih subjektov.

 8. Razlika med hitrim in naprednim iskanjem

  Hitro iskanje je uporabno takrat, ko želimo hitro poiskati en poslovni subjekt, ki ga želimo podrobneje preveriti ali izvoziti njegove podatke v Excel ali ustvariti standardno ovojnico za pošiljanje navadne pošte. Hitro iskanje nam že po nekaj vpisanih črkah predlaga nazive subjektov, na katere samo kliknemo z miško in že lahko sprožimo iskanje. Prav tako se nam prikazujejo pretekla iskanja.

  Napredno iskanje je primerno, ko želimo poiskati več poslovnih subjektov pod določenimi kriteriji. Bodisi želimo poiskati podjetja z blokiranimi računi, objavami sodišč itd. bodisi si želimo ustvariti dobro segmentirano bazo poslovnih subjektov. V Excel lahko potem izvozimo podatke o vseh prikazanih podjetjih. Prav tako lahko za vsa prikazana podjetja ustvarimo standardne ovojnice za pošiljanje navadne pošte.

 9. Ali se lahko naročim za manj kot eno leto?

  Ne, na bizi.si se lahko naročite za obdobje najmanj enega leta.

 10. Katere podatke vsebuje bizi.si?

  Bizi.si vsebuje vse pomembne kontaktne, finančne in poslovne podatke za vse poslovne subjekte v Republiki Sloveniji. Podatki so pridobljeni iz številnih virov, urejeni in prikazani pa na način in po metodah, razvitih pri ponudniku teh podatkov. Finančni podatki so na voljo za podjetja, ne pa tudi za neprofitne organizacije.

 11. Za katera leta lahko najdem finančne podatke v bizi.si?

  V bizi.si so objavljeni finančni podatki od poslovnega leta 2004 naprej. Podjetja, ki so zavezana k reviziji, oddajajo revidirana in konsolidirana poročila v skladu s terminskimi roki, ki jih določa Ajpes. Zaradi tega se lahko zgodi, da pri nekaterih tovrstnih podjetjih ti podatki za zadnje končano poslovno leto še manjkajo, saj jih podjetja še niso oddala.

 12. Po katerem računovodskem standardu so narejeni izračuni?

  Za poslovno leto 2006 so morale družbe sestaviti računovodske izkaze po novih Slovenskih računovodskih standardih (SRS 2006). Za večino družb so po novih standardih na voljo tudi podatki za leto 2005. Ti standardi veljajo še danes.

  Zaradi nezdružljivosti novih Slovenskih računovodskih standardov s starimi standardi smo naredili reklasifikacijo starih računovodskih podatkov po novih standardih za leto 2005. Tako smo zagotovili primerljivost podatkov za leto 2006 z izkazi za leto 2005.

  Zaradi precejšnjih razlik med starim in novim standardom reklasifikacije jih ni bilo mogoče opraviti za vse postavke iz starih podrobnih bilanc. Bilance so sestavljene iz največjega možnega števila postavk, za katere je bilo reklasifikacijo še mogoče dovolj dobro opraviti, da lahko zagotavljamo primerljivost postavk.

 13. Kdo so viri podatkov?

  Podatke, objavljene v bizi.si, zbirajo in urejajo pooblaščene ustanove po uradni dolžnosti. Sem spadajo vsi telekomunikacijski operaterji v Sloveniji, Agencija republike Slovenije za javnopravne evidence in storitve (to so tudi tako imenovani primarni registri, iz katerih črpa podatke tudi Poslovni register Slovenije, ki ga vodi in ureja AJPES). V bizi.si so podatki objavljeni tudi podatki, ki jih zbirajo in urejajo drugi viri, npr. Borza Slovenije, I Poslovne informacije d.o.o., TK-operaterji, Banka Slovenije, Uradni list ali poslovni subjekti sami ...

  TSmedia, d.o.o., sicer ne dvomi o resničnosti in pravilnosti posredovanih informacij vseh prej omenjenih virov, vendar ne prevzema nikakršne odgovornosti za morebitne napake ali posledice, ki bi iz teh napak nastale.

 14. Kako pogosto so osveženi podatki?

  Podatke osvežujemo v skladu z ažurnostjo, s katero nam jih posredujejo viri sami. Nekatere podatke osvežujemo dnevno (npr. kontaktne podatke operaterjev stacionarne, mobilne in IP-telefonije v Sloveniji), nekatere pa na tedenski ali mesečni ravni. Trudimo se, da tiste podatke, ki se hitro spreminjajo ali imajo velik pomen pri poslovnem odločanju uporabnikov, osvežujemo kar se da hitro.

 15. Kako se odjavim od naročnine?

  Naročnina na bizi.si je sklenjena za nedoločen čas. Odjava se izvede elektronsko in pisno po pošti na naslov nosilca: TSmedia, d.o.o., Stegne 19, 1000 Ljubljana; ali po faksu, št.: 01 473 00 40. V primeru, da pošljete odjavo prek navadne pošte, vam, zaradi boljše sledljivosti in dokazljivosti, priporočamo, da to storite prek priporočene pošte s povratnico.

  Ob odjavi naročnine na bizi.si veljajo Splošni pogoji uporabe.

 16. Kdo mi lahko pomaga pri uporabi bizi.si ali odgovori na moja vprašanja v zvezi z uporabo, vsebino, funkcionalnostmi?

  Brezplačna pomoč in svetovanje pri uporabi bizi.si sta dosegljiva s klicem na telefonsko številko 01 473 00 40 ali prek elektronske pošte: bizi@tsmedia.si.

 17. Kako naročim poizkusno geslo?

  Brezplačno uporabniško ime in geslo za brezplačno uporabo preizkusne različice bizi.si dobite tako, da na spletni strani bizi.si izpolnite naročilnico za brezplačni dostop. Preizkusite lahko vse ključne funkcionalnosti, vendar ne vseh. Na svoj e-poštni naslov prejmete uporabniško ime in geslo ter povezavo za aktivacijo. Ko kliknete na povezavo za aktivacijo, boste imeli 24 ur časa za preizkušanje. Pomoč vam je na voljo na 01 473 00 40 ali prek elektronske pošte: bizi@tsmedia.si

 18. Kakšni sta zahtevana programska in strojna oprema za uporabo bizi.si?

  Potrebna sta računalnik ali tablica z dostopom do spleta. Priporočamo vam, da imate na računalniku naloženo najnovejše brskalnike internet Explorer, Mozillo Firefox, Google Chrome, Safari, Opero ali druge.

 19. Prijava z uporabniškim za polni dostop.

  Po prijavi so na voljo vsi podatki brez omejitev ter celotna funkcionalnost. Po prijavi v sistem in prvem iskanju se podatki o uporabniku shranijo v t. i. cookie (oz. piškotek). V primeru, da cookie ali datoteko v sistemskem direktoriju pobrišete, je potrebna ponovna prijava v sistem. Spletno stran s prijavo je mogoče shraniti tudi z ukazom favorites (oz. priljubljene) med vaše pogosto uporabljane strani.

 20. Ali imam kot naročnik na TIS na spletu pri prijavi v bizi.si enako uporabniško ime?

  Ne. Naročniki na TIS na spletu imajo za prijavo na raven naprednega dostopa do www.itis.si ob bizi.si neodvisno uporabniško ime in geslo, ki pa je lahko isto, če uporabnik tako določi ob naročnini na bizi.si.

 21. Ali sem upravičen do popusta?

  Vsakokratne akcije in popusti so prikazani na spletnih straneh.

 22. Ali bizi.si ponuja možnosti oglaševanja? Kakšne so te?

  V bizi.si je mogoče oglaševati s številnimi tipi oglasov. Mnogi izmed njih vsebujejo tudi napredni dostop do bizi.si. Vse o možnostih oglaševanja najdete na tej povezavi, lahko pokličete modro številko 01 473 00 40 ali nam pišite na oglasevanje@tsmedia.si.

 23. Kaj je MOJ bizi?

  MOJ bizi je vaš osebni arhiv. V svoj portfelj si lahko shranjujete podjetja, iskanja, primerjave podjetja, analize trga ter si tudi urejate podjetja v obveščevalcu. Ustvarjate si lahko poljubne kategorije, kar vam olajša uporabo Moj bizi. Izberete si želeno kategorijo in prikažejo se vam podjetja le iz te kategorije kot tudi povzetek portfelja podjetij iz te kategorije. Podobno je pri shranjenih analizah, iskanjih itd. Prek Moj bizi imate vse pomembno vedno pri roki, potrebujete le računalnik s povezavo do spleta. Vedno so vam pri roki vsa pomembna orodja, vključno z izvozom podatkov.

 24. Kdo lahko uporablja MOJ bizi?

  Uporaba funkcionalnosti MOJ bizi je povezana z vrsto dostopa.

  • Uporabniki, ki nimajo sklenjenega naročniškega razmerja, te funkcionalnosti ne morejo uporabljati.
  • Naročniki na polni paket bizi.si lahko uporabljajo vse funkcionalnosti.
 25. Kako lahko uporabljam MOJ bizi?

  Funkcionalnost MOJ bizi sestavlja več vsebinskih sklopov – poglavij. Možnost uporabe vseh funkcionalnosti imajo naročniki na polni paket bizi.si.

  • PORTFELJ: prikazana so vsa shranjena podjetja v Moj bizi. Na vrhu je povzetek celotnega portfelja. Mogoče je izbrati poljubno kategorijo in se potem prikažejo le podjetja iz izbrane kategorije in povzetek portfelja za izbrano kategorijo. Pri vsakem podjetju je označeno, ali je zanj nastavljen obveščevalec. Z enim klikom je mogoče podjetje dodati ali odstraniti iz bizi obveščevalca. Podjetja je mogoče prenašati iz ene v drugo kategorijo. S pomočjo orodij je med drugim mogoče izvoziti podatke v Excel ali pripraviti Wordovo datoteko za tiskanje standardnih ovojnic. Prek matičnih in davčnih številk je mogoče uvoziti poljubna podjetja.
  • ANALIZE TRGOV: Prikazane so vse shranjene analize trgov. S klikom na naziv se zažene analiza trga. Za vsako analizo je navedeno za katero leto je bila narejena, kriteriji trga, število podjetij v agregatu ter opombe. S klikom na Uredi lahko urejamo naziv analize, spremenimo ali dodamo opombo ter prestavimo analizo v poljubno kategorijo. Podobno kot pri Porteflju lahko tudi pri analizi trga izberemo poljubno kategorijo ter iščemo po shranjenih analizah. S klikom na Nova analiza trga se nam prikaže obrazec Nova analiza trga
  • ISKANJA: Shranjena so vsa iskanja, ki jih zaženemo tako, da kliknemo na naziv iskanja. Prikazani so še kriteriji iskanja, število zadetkov oz. poslovnih subjektov, opombe, datum nastanka. Z klikom na Uredi lahko spremenimo naziv iskanja, dodamo ali spremenimo opombo ter lahko iskanje premaknemo v poljubno kategorijo. Mogoče je izbrati poljubno kategorijo ter iskani po shranjenih iskanjih.
  • PRIMERJAVE PODJETIJ: Shranjene so primerjave podjetij, ki jih zaženemo s klikom na naziv primerjave. Navedena so podjetja, ki so vključena v primerjavo, datum, ko smo shranili v moj bizi. S klikom na Uredi lahko uredimo naziv iskanja, spremenimo ali dodamo opombo ter prenesemo primerjavo na katero izmed že ustvarjenih ali v novo kategorijo. Mogoče je iskanje po primerjavah. Ravno tako lahko izberemo poljubno kategorijo in prikažejo se nam le primerjave izbrane kategorije.
  • BIZI OBVEŠČEVALEC: Prikazana so aktualni bizi obveščevalci za vse poslovne subjekte, ki jih imamo shranjene v bizi.si obveščevalec.
 26. Kaj je Moje podjetje?

  Moje podjetje je okolje, kjer lahko uporabnik - naročnik na polni paket bizi ureja podatke o svojem podjetju. Namenjeno je urejanju predstavitve podjetja, ki je naročnik na bizi. Sporočite lahko spremembe, povezane z vašim podjetjem (npr. spremembe tel. številk, naslova, podatkov iz poslovnega registra ...), uredite TSmedia klasifikacijo. S klikom na gumb Uredi predstavitev odprete novo okno, kjer lahko v za to namenjenem polju opišete vaše podjetje in dodate slikovno gradivo. Opis podjetja bo viden pri splošnem pregledu vašega podjetja, v meniju Predstavitev podjetja. V sklopu aktualne informacije lahko vpišete naslov svojega RSS-a (če ponujate tovrstno storitev) ali pa skrbite za reden dotok svežih novic, povezanih z vašim podjetjem (vnos novic prek spletne forme). Vse našteto je vidno pri splošnem pregledu vašega podjetja.

 27. Ko se želim prijaviti, dobim obvestilo presegli ste dovoljeno število prijav. Kaj to pomeni?

  Na vsako uporabniško ime in geslo je vezano določeno število hkratnih prijav - dostopov. Ko ste oddali naročilo na bizi.si, ste določili, koliko sočasnih dostopov do bizi.si - naročnin - želite. Z enim uporabniškim imenom in geslom lahko do bizi.si sočasno dostopate le z enega računalnika, povezanega v splet. Z drugega računalnika lahko z istim uporabniškim imenom in geslom do bizi.si dostopate le, če se na prvem računalniku prej odjavite. Odjavite se lahko s klikom na gumb Odjavi (v tem primeru je prijava na drugem računalniku mogoča takoj) ali pa vas sistem samodejno odjavi po dveh urah neaktivnosti. Če želite večje število sočasnih dostopov, vas vabimo, da pokličete na telefonsko številko 01 473 00 40 ali nam pošljete e-pošto na bizi@tsmedia.si.

 28. Ali lahko spremenim svoje geslo?

  Da, na bizi.si je mogoče spremeniti geslo. To storite tako, da kliknete na Avatar, ki je desno od lupe za iskanje, in izberemo nastavitve računa. Vpišemo staro geslo in dvakrat novo ter potrdimo. Ko potrdimo, nas bizi o spremembi uporabniškega imena obvesti prek e-pošte.

 29. Ali lahko spremenim elektronski naslov, na katerega je vezano moje uporabniško ime?

  Da, to je mogoče. Kliknemo na Avatar, ki je desno od lupe za iskanje, in kliknemo na nastavitve računa. V delu, kjer so osnovni podatki, vključno z elektronskim naslovom, kliknemo na gumb Spremeni ter vpišemo nov elektronski naslov. Po potrditvi nas bizi prek e-pošte obvesti o spremembi privzetega elektronskega naslova.

© Vse pravice pridržane 1997-2021 TSmedia, medijske vsebine in storitve, d.o.o