Bizi svetuje

Kako izkoristiti inovativen pristop do finančnih podatkov?

Integracija poslovnih informacij omogoča popolnoma personaliziran dostop do podatkov – dostopa se do tistih podatkov, ki so ključni za poslovanje posameznega podjetja.

Kako izkoristiti inovativen pristop do finančnih podatkov?

Vsakodnevno se sprašujemo, kako dobiti več od svoje prodajne ekipe, svojih strank, svojih dobaviteljev. Podatkov kar mrgoli, včasih nas celo frustrirajo.

Podjetniki si želijo le eno – imeti ključne informacije v danem trenutku pri roki.

Ključne informacije so lahko različne, odvisno so od vaše tržne dejavnosti, vendar finančne kazalnike težko spregledamo. Mimo njih preprosto ne moremo, vedno nas zanima, kako posluje naš dobavitelj, koga je smiselno "napasti" s prodajnega vidika …

Na koncu vedno ugotovimo, da potrebujemo CRM-sistem. Če ta omogoča še inovativen pristop do finančnih podatkov, je to zmagovalna kombinacija.

Vsem, ki želite ad hoc posredovanje podatkov, lahko podatke pripravimo po vaši meri oz. vam svetujemo, kako lahko najbolje izkoristite te podatke. Digitalna transformacija bo postala tudi za slovenska podjetja neizprosna, potrebna bosta hitra prilagoditev in nov način. Hkrati je to velika priložnost za vsa slovenska podjetja. Več o tem preberite v super intervjuju z Marko Derčo, ki je podpredsednik v mednarodni svetovalni družbi A.T. Kearney in vodja skupine digitalne transformacije za Vzhodno Evropo.

 API dostop

Izkoristite podatke o poslovnih partnerjih za pametnejše prodajne priložnosti in bodite korak pred njimi, saj vas le kakovostne in dnevno sveže informacije lahko zaščitijo pred izterjavami in neplačili. Zmanjševanje poslovnih tveganj na eni strani in tudi povečanje prodajne učinkovitosti na drugi podjetjem omogočata doseganje konkurenčne prednost na trgu.

Ne izgubljajte časa z nepotrebnim iskanjem podatkov, če za to lahko poskrbimo mi. Dnevno sveži podatki znotraj vašega orodja CRM ali EPR (računovodski programi) so ključni za uspešno poslovanje. Dnevno posodobljeni podatkov brez iskanja so lahko dostopni v vašem CRM-sistemu ali drugem orodju, ki ga uporabljate pri prodaji in upravljanju kupcev. Vsi, ki želite neposreden dostop do podatkov znotraj svojih informacijskih sistemov, lahko podatke uvozite v svoj CRM- ali ERP-sistem.

Več o bizi vtičniku lahko preverite na povezavi http://www.tsmedia.si/api/.

Ker tudi sami pretežno delujemo na segmentu B2B, se zelo zavedamo, kaj pomenijo pravi podatki na enem mestu in kako pomembno je izkoristiti podatke o poslovnih partnerjih za pametnejše prodajne priložnosti. Tako ste lahko korak pred njimi, saj vas le kakovostne in dnevno sveže informacije lahko zaščitijo pred izterjavami in neplačili. 

Prednosti za odločevalce v podjetju:

  • zagotovljen avtomatiziran proces od klica in naročila ponudbe do pogodbe,
  • zagotovljeno orodje za učinkovito delo,
  • večja stroškovna učinkovitost prodajne ekipe,
  • možnost nadziranja prodajne ekipe ali posameznika.

Prednosti, ki jih podjetje pridobi z uporabo obeh sistemov:

  • prilagoditev procesov svojim potrebam,
  • učinkovitejša prodaja,
  • izkoriščanje pravih prodajnih priložnosti,
  • ureditev lastne baze strank,
  • sprejemanje učinkovitih odločitev ob pravem času,
  • preprosto, hitro in učinkovito poslovanje.

Vredno je izkoristiti inovativen pristop do finančnih podatkov. Podatke pripravimo po vaši meri in vam tudi svetujemo, kako jih lahko najbolje izkoristite. Pišite nam na info@bizi.si in vam bomo svetovali.

Vaš bizi.si!