Novice

Marjanu Pipenbaherju nagrada za inženirsko odličnost

Marjan Pipenbaher je prejemnik nagrade za inženirsko odličnost v organizaciji Inženirske zbornice Slovenije. Pipenbaher je vrhunski gradbeni inženir, konstruktor več kot 200 premostitvenih objektov in sinonim za zanesljivega projektanta najzahtevnejših inženirskih konstrukcij v Sloveniji in drugod po svetu. 

Marjanu Pipenbaherju nagrada za inženirsko odličnost

Pooblaščeni inženir Marjan Pipenbaher je na slavnostni prireditvi v Ljubljani nagrado prejel iz rok predsednika Inženirske zbornice Slovenije Črtomirja Remca in ministra za okolje in prostor Uroša Brežana.

Nagrada za inženirsko odličnost je najvišje strokovno priznanje zbornice. Pipenbaher je s svojim delom zgled in motiv za generacije mlajših inženirjev ter velik promotor slovenskega znanja na področju gradbenega inženirstva.

Remec je poudaril, da je inženirski poklic poklic prihodnosti. "Zato pozdravljam vsa prizadevanja za povečanje vpisa na tehniške fakultete, vpis novih članov v imenik pooblaščenih inženirjev, še posebej pa čestitam letošnjemu nagrajencu za inženirsko odličnost Marjanu Pipenbaherju."

Več si lahko preberete tukaj.

Skrita pot vaše kozmetike
13. marec, 2024