Novice

Do najugodnejšega poslovnega potovanja v najkrajšem možnem času

Svet z globalizacijo postaja vse dostopnejši, a poslovna potovanja so postala del vsakdana sodobnega podjetnika. Optimizacija stroškov ter brezskrbna organizacija potovanj pa nista vedno preprosta.

Do najugodnejšega poslovnega potovanja v najkrajšem možnem času

Pogosta poslovna potovanja in stroški povezanimi z njimi so sestavni del poslovanja novodobnih poslovnežev. Podjetja, ki sodelujejo s tujino, so zaradi vse večje potrebe po ekonomičnosti primorana razmišljati o optimizaciji stroškov poslovnih potovanj ter organizaciji s pomočjo zaupanja vrednega partnerja, kot je Center za poslovna potovanja Uniglobe Slovenija.

Prednosti za vaše podjetje

Nikoli več se vam ne bo zgodilo, da boste ure in dneve čakali na ponudbo v zvezi z vašim povpraševanjem. Še več, certificirane IATA potovalne svetovalke podjetja Uniglobe odlikuje odzivnost najkasneje v roku ene ure, povprečni čas ponudbe pa znaša 20 minut. Ne boste imeli opravka s klicnimi centri, ampak bo vaš neposreden kontakt vaša osebna svetovalka, ki skrbi za zagotavljanje konkurenčnih tarif ter za personalizirano storitev. S tem namenom si ustvarite »potovalni profil«, ki je skrbno shranjen v sistemu Uniglobe. Celotno načrtovanje potovanja se izvaja v skladu z vašimi željami, ki so vključene v vaš profil, zato postane vsako poslovno potovanje užitek.

Da bi ustregli vsaki želji strank v najkrajšem možnem roku, je klicni center Unigloba na voljo 24h/dan,  tudi izven delovnega časa na liniji za izredne primere, kar vam omogoča, da svoj čas posvetite izdelavi strategije za vaš poslovni sestanek, ne pa procesu potovanja.

Vsaka nova stranka prejme dostop do pregleda statistike poslovnih potovanj ter z njimi povezanih stroškov, večjo ekonomičnost pa zagotavlja tudi pregled optimalnega naročanja letalskih kart pred izdajo, da se izognete visokim stroškom zaradi nakupa v nepravem času.

Za dodatne informacije obiščite http://www.uniglobetmtravel.si/zakaj-izbrati-nas/, posredujte svoja vprašanja na info@uniglobetmtravel.si ali nas pokličite na 01 320 45 23.

Naj Uniglobe Slovenija postane tudi vaš partner pri organizaciji poslovnih potovanj!