Novice

Če v nekaj verjamemo z vsem srcem, bomo to tudi dosegli

Življenjska zgodba Kevina Greena se morda sliši kot scenarij kakšnega filma: pred dobrimi 30 leti je bil brezdomec, danes pa je eden največjih britanskih lastnikov nepremičnin.

Če v nekaj verjamemo z vsem srcem, bomo to tudi dosegli

Več kot 800 stanovanjskih objektov ima, pa še 27 podjetij. Vse to je dosegel s težjim izhodiščem, kot ga ima večina od nas – Green je namreč disleksik, saj ima motnje in težave pri pisanju ter branju, ki so prisotne kljub siceršnjim povprečnim, če ne celo nadpovprečnim intelektualnim zmožnostim.

Green, ki sebe opisuje kot samoustvarjenega milijonarja, družbenega podjetnika in priznanega strokovnjaka za ustvarjanje dobičkonosnih podjetij, bo 29. septembra gostoval v Ljubljani. Na svojem predavanju bo, tako kot to počne po vsem svetu, svetoval vsem, ki menijo, da je pot do poslovnega uspeha neuresničljiva. Pravi, da rad pomaga vsem na poti do njihovih milijonov in da je nabral dovolj znanja ter izkušenj, ki jih zdaj po vsem svetu posreduje na svojih predavanjih in v knjižni obliki. Najemajo ga tudi velika podjetja, sam pa skrbi za svoje dobro počutje tudi s športom, zelo veliko pa mu pomeni družbena odgovornost.

Več si lahko preberete tukaj.