Bizi svetuje

Kako najlažje in najhitreje uvoziti podjetja v Portfelj?

V portfelju na Mojem Biziju so shranjena vsa podjetja, ki jih želite spremljati.

Kako najlažje in najhitreje uvoziti podjetja v Portfelj?

Na vrhu je povzetek celotnega portfelja:

  • število podjetij v portfelju
  • povprečna finančna ocena
  • povprečni finančni podatki (dobiček/izguba in prihodki od prodaje)
  • insolventnosti
  • blokade TRR
  • druge posebnosti

 

original 63bbd74c507f3_Portfelj_moj_Bizi.jpg

 

Podjetja lahko razvrščate v poljubne kategorije, po izboru posamezne kategorije (npr. Vrata), se vam prikaže povzetek podatkov za izbrano kategorijo. Pri vsakem podjetju je označeno, ali je dodano v Bizi obveščevalec (ikona je obarvana zeleno). Z enim klikom je mogoče podjetje dodati ali odstraniti iz Bizi obveščevalca. Podjetja lahko poljubno premikate v druge kategorije.

S pomočjo orodij lahko med drugim izvozite podatke v Excel ali pripravite Wordovo datoteko za tiskanje standardnih ovojnic.

Kako najlažje dodajati podjetja v portfelj?

Podjetja lahko v portfelj dodajate pri rezultatih iskanj (npr. kmetijski stroji), in sicer s klikom na ikono na desni strani ali prek orodij (ki se vam prikažejo, ko označite rezultate iskanj).

original 63bbd74c4ed39_Dodajanje_portfelj.jpg

 

Če želite v portfelj dodati večje število podjetij, kliknite »Uvozi seznam podjetij« v okolju Moj Bizi ter na seznam vpišite želene matične ali davčne številke. Priporočamo uvoz prek dodajanja matičnih številk.

original 63bbd74d65537_Uvoz_portfelj.jpg

 

Kaj poleg portfelja še omogoča Moj Bizi?

Moj Bizi je vaš osebni arhiv. S polnim plačljivim dostopom lahko v svojem portfelju shranjujete podjetja, iskanja, primerjave podjetja, analize trga in urejate podjetja v obveščevalcu. Za vse vrste shramb lahko ustvarjate različne kategorije. Vedno so vam pri roki vsa ključna orodja, vključno z izvozom podatkov.

Brezplačno registrirani uporabniki lahko ustvarijo svoj portfelj in shranijo svoja iskanja, demo uporabniki pa lahko dodatno izdelujejo tudi analize trgov. Bizi obveščevalec je namenjen polnim uporabnikom Bizija. V Mojem Biziju lahko preverite tudi podatke o svojem podjetju, spreminjate nastavitve ali pošljete sporočilo svetovalcem. Napredni uporabniki v Mojem Biziju shranjujejo tudi vse zabeležke.

Želite preizkusite vse funkcionalnosti, ki jih omogoča Bizi? Preizkusite polni dostop.

Potrebujete pomoč pri uporabi Bizija? Pišite nam na info@bizi.si.