Novice

Z NEO do varnega, varčnega in učinkovitega pametnega poslovnega prostora

Pozabite na skrbi in spremenite svoj poslovni prostor v pametnega s platformo NEO za pametno življenje. Ta vam z naprednimi napravami, ki jih priklopite v trenutku, poenostavi vsakodnevno poslovanje ter nudi večjo varnost, varčnost in učinkovitost.

Z NEO do varnega, varčnega in učinkovitega pametnega poslovnega prostora

Po mali ceni in z velikimi prihranki ste lahko vselej na tekočem z dogajanjem v svojem poslovnem prostoru – tudi ko vas ni v njem: Poskrbite za varnost, s kamerami in senzorjem za gibanje se zaščitite pred vlomi, s senzorjem za izliv vode pa preprečite katastrofo.

Učinkovito, od kjer koli, kar preko svojega mobitela, s pomočjo pametnih vtičnic na primer segrejte ali ohladite prostore na daljavo, še pred prihodom v pisarno vključite kavni avtomat in ostale naprave. Ste morda ob odhodu domov pozabili prižgane luči v pisarni. Ni skrbi, bodite varčni in jih s pametnimi žarnicami izključite na daleč, z enim klikom, tudi od doma. Vaša pisarna lahko postane pametni poslovni prostor v trenutku, dogajanje v njej pa lahko spremljate prek mobilne aplikacije NEO kjerkoli in kadarkoli.

original 61af4cc5604de_slika_800.jpg

Fiksni poslovni paketi Telekoma Slovenije

Ker so potrebe raznolike, je paketov več in jih lahko podjetnik prilagaja svojim potrebam, pri tem pa modularno sestavi takšen nabor storitev, kot jih potrebuje pri svojem poslovanju. Temelj je bliskovito hiter, odziven in zanesljiv internet v prvem omrežju Slovenije. Telekom Slovenije upravlja največje optično omrežje v državi ter prvo 5G omrežje in zagotavlja vrhunsko internetno izkušnjo ne glede na izbrano tehnologijo dostopa do interneta. Ker se potrebe podjetij spreminjajo, je storitve in hitrosti možno tudi nadgraditi, na voljo pa je tudi zmogljiv mobilni internet.

Za začetek izberite NEO Poslovni

Paket NEO Poslovni je skrbno zasnovan za poslovne uporabnike. Poleg bliskovitega interneta, FRITZ!Box naprednega modema, telefonije, spletne strani, spletne domene, prednostne obravnave in Microsoft 365, vključuje tudi NEO s pestro shemo Mega HD. Ker tudi v podjetniškem okolju včasih potrebujemo napredno TV izkušnjo, recimo za zabavo strank, obiskovalcev, izberite NEO smartbox z govornim upravljanjem ter ogledom nazaj ter čudovito programsko shemo Mega HD. NEO TV je še posebej primeren za lokale, čakalnice, salone, saj nudi bogato programsko shemo s pestro izbiro glasbe, športa, risank in serij. Predajate se izjemnemu doživetju TV vsebin. Upravljajte jih s svojim glasom in si jih oglejte, ko imate čas. Poleg tega pa NEO Poslovni že ima predpripravljen vmesnik, s katerim lahko vzpostavite pametni poslovni prostor. Nato zgolj izberete še naprave, ki jih želite v svojem prostoru.

original 61b0c15ed1811_benner_slika.jpg

Kaj so najbolj priljubljene izbire?

Digitalizacijo lahko dosežete že z majhnimi koraki. Brez kablov, brez vrtanja. Senzorje postavite na želeno mesto in jih z nekaj kliki enostavno povežete v aplikaciji NEO, ki jo namestite na svoj mobitel. Kupci se v pestri izbiri naprav pogosto odločijo za senzorje dima in izliva vode. Zelo priljubljene so tudi pametne vtičnice, ki spremljajo tudi porabo energije in jih lahko upravljate kjer koli, tudi s svojega mobitela. Vsekakor pa so pametna izbira tudi zunanje in notranje kamere ter senzorji gibanja, s tem bo vaš prostor še bolj varen tudi tedaj, ko vas ni v njem.