Novice

To so najboljši tuji investitorji leta 2023

To so podjetja Carthago, Boxline UCL, Elan in SPAR Slovenija.

To so najboljši tuji investitorji leta 2023

SPIRIT Slovenija je skupaj z Ministrstvom za gospodarstvo, turizem in šport podelila priznanja najboljšim tujim investitorjem, ki so v preteklem letu ustvarili izjemne rezultate ter pomembno prispevali k razvoju slovenskega gospodarstva.

Nagrade FDI Award Slovenia 2023 so prejela podjetja: Carthago, d. o. o. v kategoriji veliko podjetje, Boxline, d. o. o. v kategoriji malo in srednje veliko podjetje, Elan, d. o. o. v kategoriji zeleno, ustvarjalno, pametno in SPAR Slovenija, d. o. o. v kategoriji pomemben vpliv na slovensko gospodarstvo.

SPIRIT Slovenija skupaj z Ministrstvom za gospodarstvo, turizem in šport že vse od leta 2006 podeljuje nagrade najuspešnejšim tujim podjetjem, ki širijo svoje poslovanje in število zaposlenih v Sloveniji. Namen nagrad je prepoznati, nagraditi in ovrednotiti izjemne prispevke tujih investitorjev v slovenskem poslovnem okolju. Tuji investitorji imajo pomemben vpliv na gospodarsko rast celotne države, saj imajo veliko vlogo pri ustvarjanju novih delovnih mest in dodane vrednosti, prenosu novega znanja in tehnologij, dotoku svežega kapitala, ki omogoča večja vlaganja v raziskave in razvoj ter prispevajo k rasti lokalnih skupnosti in regij. Nagrade FDI Award Slovenia izkazujejo čast tako tujim lastnikom, slovenskim zaposlenim, kot njihovim dobaviteljem in kupcem, ki so osnovni gradniki njihovega uspeha.

Več lahko preberete tukaj.

Skrita pot vaše kozmetike
13. marec, 2024