Novice

Mobilna blagajna - Celovita rešitev ob uvedbi davčnih blagajn

Davčne blagajne so po sprejeti zakonodaji že v veljavi, posodobitev poslovanja na nov sistem pa lahko predstavlja veliko oviro predvsem tistim, ki opravljate terensko delo. S storitvijo Mobilna blagajna bo prilagoditev na novo zakonodajo hitra, enostavna in cenovno ugodna.

Mobilna blagajna - Celovita rešitev ob uvedbi davčnih blagajn

Vemo, da ste vedno predani poslu. V Telekomu Slovenije pa smo vedno predani vam. Zato vam nudimo storitev Mobilna blagajna, s katero boste dobili vse za enostavno izdajo računov in varno shranjevanje poslovnih podatkov v oblaku Telekoma Slovenije. Vaše poslovanje bo v skladu z zakonskimi predpisi, zagotavljamo pa vam tudi podporo, ki je dosegljiva vse dni v letu.

 

Preverite storitev Mobilna blagajna z mesečno naročnino, ki vam že od 10,90 EUR na mesec (brez DDV omogoča enostavno in hitro izdajanje računov, pošiljanje in prejemanje e-računov, varno shranjevanje podatkov, urejanje prenosa podatkov na FURS v skladu z ZdavPR in poslovanje v skladu z zakonodajo. Za lažjo odločitev pa vsem novim naročnikom omogočamo 2 meseca brezplačnega preizkusa delovanja storitve.

 

Za takojšnje poslovanje pa si lahko vse zagotovite v enem paketu, saj smo prenovili predplačniško Mobilno blagajno, ki vsebuje storitev Mobilna blagajna, tablico, tiskalnik, mobilno dostopno točko in predplačniški mobilni internet.

 

Za več informacij o ponudbi obiščite spletno stran Mobilne blagajne, Telekomov center, pooblaščeno prodajno mesto ali prodajno mesto Petrol, pišite na poslovni@telekom.si ali pokličite brezplačno številko za poslovne uporabnike 080 70 70.