Novice

Kako številke transformirati v poslovne priložnosti?

Oglejte si zanimive podatke o podjetjih na B2B konferenci.

Kako številke transformirati v poslovne priložnosti?

Številke same po sebi nimajo pomena. Ko pa jih postavimo v kontekst, dobijo smisel – tudi v poslovnem svetu. Bizi ima izjemno bazo podatkov o podjetjih, ki jih za uporabnike transformira v različne kontekste.

2.276.576

Številka 2.276.576 sama ne pove veliko, če pa dodamo, da je takšen dobiček ustvarilo podjetje M Sora d.d. v 2022, vam to pove veliko več.

original 6523b484e475f_M_Sora_podatki.jpg

Ste vedeli, da ima Telekom Slovenije, d.d., 2.034 zaposlenih?

Ali pa, da ima ROTO GROUP d.o.o. zeleni bonitetni ščit na Biziju, kar kaže, da podjetje zelo dobro posluje in nima težav s tekočim poslovanjem?

original 6523b49e9af23_Roto_group.jpg

Podjetje Makom je v letu 2022 ustvarilo 5.304.187 evrov čistih prihodkov od prodaje, kar je na primer dva milijona evrov več kot v letu 2019.

Ste vedeli, da je podjetje PM, poslovni mediji d.o.o. na trgu že od leta 2005? Njihov bonitetni ščit je zelen, finančna ocena pa zadnjih pet let odlična.

original 6523b4b54221f_Poslovni_mediji.jpg

Podjetje TRONOG d.o.o. ima dva aktivna zastopnika. Ima zeleni bonitetni ščit in tudi odlično finančno oceno. Nima blokad, narokov ali drugih objav sodišč.

original 6523b4cc55bd8_Tronog.jpg

 

Vse te podatke in še mnogo drugih podatkov o slovenskih podjetjih, na primer davčno in matično številko, kontaktne podatke, stanje TRR-jev, ključne osebe, aktualne objave (naroki, insolventnosti, borzne objave), finančne podatke in bonitetno oceno, najdete na Biziju.

Lahko pa vse ključne podatke in informacije prek posebnega vmesnika, ki ga lahko razvijemo za vas, uvozite tudi v svoje sisteme ter jih uporabite za različne potrebe in ciljne skupine (npr. prodaja, marketing …). Tak primer predstavljamo tudi na B2B konferenci. Bizi vmesnik je tako izjemno koristen za vsa podjetja, ki upravljajo velike baze podatkov o podjetjih ter nagovarjajo veliko število strank, hkrati pa si želijo več izkoriščenih poslovnih priložnosti.

Več o Bizi vmesniku. >>

Vabimo vas, da raziščete podjetja in poslovni asistent Bizi.