Novice

Carbonautica - vodilno podjetje v industriji navtičnih volanov

Carbonautica, ustanovljena leta 1998, se ponaša s svojo specializacijo v zasnovi in izdelavi visokokakovostnih volanov in komponent iz ogljikovih vlaken in steklenih vlaken (GFC). S proizvodnim obratom v Sloveniji, je Carbonautica postala znana po svojih inovacijah v pomorskem sektorju, predvsem v izdelavi volanov za jadrnice.

Carbonautica - vodilno podjetje v industriji navtičnih volanov

Inovacije

Carbonautica je pionir v proizvodnji volanov »brez spojev ali šivov«. Njihov asortima vključuje volane iz ogljikovih vlaken in GFC za jadrnice in motorna plovila. Njihovi izdelki so priznani zaradi izjemne kakovosti in inovativnosti.

Carbonautica ponuja enostaven dostop do svojih izdelkov preko spletnega trgovine, kjer lahko kupci v kategoriji sailboat steering wheels raziskujejo raznoliko ponudbo volanov za jadrnice, medtem ko v kategoriji boat steering wheels najdejo volane za motorna plovila.

Vsi izdelki Carbonautica so CE certificirani in testirani v lastnem laboratoriju, kar zagotavlja najvišjo raven kakovosti in varnosti.

Sailboat Steering Wheels

V kategoriji sailboat steering wheels so na voljo naslednji modeli volanov, ki so posebej zasnovani za uporabo na jadrnicah. Ti modeli združujejo visoko kakovostne materiale in inovativno zasnovo, kar zagotavlja optimalno zmogljivost in trajnost:

Carbonautica ponuja vrsto izjemno kakovostnih volanov za jadrnice, ki združujejo inovativno tehnologijo in izjemno zasnovo. Tukaj je pregled različnih modelov, ki so na voljo:

Sailboat Steering Wheel - Elegance (Carbon Fiber)

Model "Elegance" iz ogljikovih vlaken je priznan po svoji elegantni zasnovi in lahki monokok konstrukciji. Ta volan združuje vrhunsko estetiko z izjemno funkcionalnostjo, kar ga naredi idealnega za jadrnice, kjer sta slog in zmogljivost ključnega pomena.

Sailboat Steering Wheel - Sport Slim (Carbon Fiber)

Ta model ponuja športen in tanek dizajn, izdelan iz ogljikovih vlaken. Idealno za tekmovalno jadranje, ta volan prinaša optimalno kombinacijo lahkotnosti in trdnosti, kar zagotavlja izjemno upravljanje in odzivnost.

Sailboat Steering Wheel - Sport Slim (Glass Fiber)

Različica modela "Sport Slim" iz steklenih vlaken nudi kakovost in zanesljivost po dostopnejši ceni. Kljub nižjim stroškom ta model še vedno zagotavlja odlično zmogljivost in je primeren za širok spekter jadrnic.

Sailboat Steering Wheel - Sport (Carbon Fiber)

Ta robusten športni model iz ogljikovih vlaken je zasnovan za odlično zmogljivost. S svojo vzdržljivo strukturo in napredno tehnologijo je ta volan odlična izbira za jadralce, ki iščejo zanesljivo in trpežno opremo.

Sailboat Steering Wheel - Sport (Glass Fiber)

Podobno kot njegov ogljikov vlaken ekvivalent, ta model iz steklenih vlaken ponuja trpežnost in visokokakovostno zasnovo. Je odlična izbira za tiste, ki iščejo kakovosten volan po ugodnejši ceni.

Sailboat Steering Wheel - 3 Spoke (Carbon Fiber)

Ta model s tremi kraki iz ogljikovih vlaken združuje sodobno estetiko z vrhunsko funkcionalnostjo. Njegova inovativna zasnova zagotavlja izjemno uporabniško izkušnjo.

Sailboat Steering Wheel - 3 Spoke (Glass Fiber)

Različica modela s tremi kraki, izdelana iz steklenih vlaken, ponuja trdnost in zanesljivost, s sodobnim dizajnom, ki je primeren za različne tipe jadrnic.

Sailboat Steering Wheel - Elegance (Glass Fiber)

Model "Elegance" iz steklenih vlaken združuje eleganco in visoko kakovost, kar nudi odlično alternativo tradicionalnim volanom. Ta volan je idealen za jadrnice, ki potrebujejo zanesljivo in estetsko privlačno opremo.

Sailboat Steering Wheel - 3 Spoke Slim (Carbon Fiber)

Tanjša različica modela s tremi kraki, izdelana iz ogljikovih vlaken, je popolna za jadrnice, ki potrebujejo lahek in odziven volan.

Sailboat Steering Wheel - 3 Spoke Slim (Glass Fiber)

Ta tanjša različica modela s tremi kraki iz steklenih vlaken nudi kombinacijo lahkotnosti in vzdržljivosti po dostopnejši ceni.

Sailboat Steering Wheel - 5 Spoke (Carbon Fiber)

Model z petimi kraki iz ogljikovih vlaken ponuja sodoben dizajn in vrhunsko kakovost. Njegova napredna zasnova zagotavlja optimalno upravljanje in dolgotrajno vzdržljivost.

Vsak iz teh modelov je rezultat skrbnega inoviranja in predanosti kakovosti, ki so značilnosti podjetja Carbonautica. Ti volani so ne le funkcionalni, temveč tudi vizualno privlačni, kar jih dela idealne za vse vrste jadrnic.

672x436 65b39e6fc41eb_carbonautica2.jpg.png


Boat steering wheels

V kategoriji boat steering wheels so na voljo naslednji modeli volanov, ki so posebej zasnovani za uporabo na motornih plovilih. Ti modeli združujejo visoko kakovostne materiale in inovativno zasnovo, kar zagotavlja optimalno zmogljivost in trajnost:

Boat Steering Wheel - PW Clover 365 (Glass Fiber)

Ta novi model, izdelan iz steklenih vlaken, predstavlja sodobno zasnovo in visokokakovostno izdelavo. Zasnovan je tako, da združuje trpežnost s prefinjeno estetiko, kar je idealno za motorna plovila, ki potrebujejo zanesljivo in elegantno opremo.

Boat Steering Wheel - PW Clover 365 (Carbon Fiber)

Različica modela PW Clover 365, izdelana iz ogljikovih vlaken, prinaša dodatno lahkotnost in izjemno trdnost. Ta model je odlična izbira za tiste, ki iščejo vrhunsko zmogljivost in napredno tehnologijo v volanu za svoje motorno plovilo.

Boat Steering Wheel - PW Joy 350 (Glass Fiber)

Model PW Joy 350 iz steklenih vlaken je zasnovan z mislijo na udobje in estetski videz. S svojo robustno zasnovo in privlačnim dizajnom je ta volan odličen za širok razpon motornih plovil.

Boat Steering Wheel - PW Joy 350 (Carbon Fiber)

Ogljikova vlakna v modelu PW Joy 350 zagotavljajo sodoben videz in visoko zmogljivost. Ta volan kombinira estetiko z izjemno funkcionalnostjo, zaradi česar je idealen za motorna plovila, ki zahtevajo kakovost in slog.

Boat Steering Wheel – PW Wind 350 (Glass Fiber)

PW Wind 350 iz steklenih vlaken ponuja močno in trpežno zasnovo s sodobnim pridihom. Ta volan je zasnovan, da se upira zahtevnim pogojem na morju in je primeren za vse vrste motornih plovil.

Z uporabo naprednih materialov, kot so ogljikova in steklena vlakna, Carbonautica zagotavlja, da so njihovi volani ne samo funkcionalni, ampak tudi vizualno privlačni in vzdržljivi.

 

672x436 65b39e2bd6cc9_carbonautica1.jpg.png


Vstop v segment direktne prodaje končnim kupcem

Dve leti nazaj je Carbonautica naredila korak k širitvi svojega poslovanja z uvedbo spletne prodaje. Pomemben premik v poslovni strategiji, ki se je prej osredotočala predvsem na B2B prodajo, je zaznamoval začetek njihovega sodelovanja s podjetjem Web Center.

Podjetje Web Center je odigralo ključno vlogo ne samo pri razvoju digitalne prodajne strategije, ampak tudi pri implementaciji in vzdrževanju spletne trgovine, izvajanju SEO optimizacije, Google oglaševanja ter Facebook oglaševanja.

 

Potrebujete pomoč pri spletnem oglaševanju? Stopite v stik z nami!

Za brezplačno analizo vašega obstoječega stanja stopite v stik z nami na info@web-center.si ali na 041-201-730.