Novice

NetPRO: Izkoristite kotizacije po znižani ceni

NetPRO: Izkoristite kotizacije po znižani ceni


Odprli smo zgodnje prijave za konferenco NetPRO! Izkoristite ugodnost, ki vam jo omogoča predčasna prijava do 28. februarja. Ponujamo pa tudi skupinski popust: ob nakupu dveh kotizacij, vam tretjo podarimo.

Se vidimo 12. aprila v Hotelu Lev v Ljubljani! Če še niste prepričani, ali bi se prijavili, preverite, kaj vam konferenca ponuja.

Na 5. konferenci NetPRO bomo predstavili najnovejše poslovne trende ter izpostavili nekaj zanimivih in uspešnih poslovnih praks v slovenskih podjetjih. Gostili bomo uspešne slovenske podjetnike. Znani so že prvi trije govorci, preostale razkrijemo kmalu.

Letos bodo z nami:
• Barbara Domicelj, generalna direktorica Microsofta Slovenija, ki bo spregovorila na temo učinkov tehnologije na delovna mesta. Katera delovna mesta bo umetna inteligenca odpravila in katera ustvarila? Kakšna je evolucija delovnih nalog in vsebine dela?

• Z nami bo tudi predstavnik enega najuspešnejših slovenskih podjetij, Matej Akrapovič, finančni direktor podjetja Akrapovič, d. d. V svojem predavanju bo na primeru podjetja Akrapovič, d. d., predstavil, kaj je ključno za vzpostavitev in ohranjanje konkurenčne prednosti podjetij. Ključna ni cena, ampak razvoj novih izdelkov in izboljšanje dodane vrednosti na zaposlenega.

• Maja Majstorović Hajduković, direktorica kadrovske službe v Big Bangu, d. o. o., in agile people coach, ki bo predstavila tako imenovani agile HR. Tako kot se spreminja korporativna kultura, globalna miselnost in primarni cilji zaposlenih, se morajo razvijati in spreminjati tudi HR rešitve. Sodobni agilni izzivi tako zahtevajo od HR, da se sprejme drugačen, naprednejši način dela.

Rdeča nit konference NetPRO ostajata povezovanje poslovnežev in podjetnikov malih in srednje velikih podjetij ter ustvarjanje novih poslovnih priložnosti.

Zgodnjo prijavo lahko oddate tukaj.

Oglejte si utrinke lanskega leta >> NetPRO2018