Novice

Kje in kako kupiti Binance Coin (BNB)?

Binance je največja borza kriptovalut na svetu, ustanovljena leta 2017. Upravlja svoj lasten blockchain in ima svojo kriptovaluto, kovanec Binance Coin (BNB).

Kje in kako kupiti Binance Coin (BNB)?

BNB je bil lansiran kot storitveni žeton za plačevanje trgovalnih provizij. Z leti so partnerji Binance našli dodatne možnosti uporabe kovanca, vključno s potovalnimi rezervacijami, zabavo, ter spletnimi in finančnimi storitvami. Uporablja se za plačevanje transkakcijskih provizij pri trgovanju na Binance, Binance DEX in Binance Chain.

Binance je pridobil tudi številne trgovce, ki kot plačilo sprejemajo BNB kovance.

Binance BNB se dosledno uvršča med prvih pet kriptovalut po tržni kapitalizaciji.

Zaradi vsega tega je BNB zelo privlačen za vlagatelje.

Tukaj je kratek pregled in nekaj nasvetov o tem, kje in kako kupiti Binance Coin (BNB).

 

Kje kupiti Binance Coin (BNB)?

Večina ljudi kupuje BNB na Binance, vendar je na voljo tudi na spletnih straneh in kripto platformah po vsem spletu. Zaradi velike raznolikosti platform je izbira spletnega mesta ena težjih nalog, ko ugotavljate, kako kupiti Binance Coin.

Večina borz, vključno z decentraliziranimi borzami ali DEX-i, ki so v kripto skupnosti v zadnjem času pridobile veliko pozornosti, je specializirana za majhno občinstvo izkušenih kripto strokovnjakov, katerim izbira denarnice, zavarovanje heksadecimalnih kriptografskih ključev in neposredna interakcija z blockchainom ne predstavlja nobenih težav.

Dandanes tudi ljudje izven tradicionalnega kripto sveta prvič kupujejo BNB in druge kriptovalute. Platforme, ki so namenjene samo strokovnjakom, ne zagotavljajo varnosti, pomoči in enostavnih orodij, ki bi uporabnikom novincem lahko pomagali pri uspehu. Platforme so večinoma prilagojene potrebam diplomantov računalništva in blockchain strokovnjakov. So odlične rešitev, če ste digitalni poznavalec.

Če ne sanjate v tekočem heksadecimalnem jeziku, tradicionalna borza morda ni najboljši odgovor na vprašanje, kje kupiti Binance Coin. Če ne govorite C++ ali Java, bo bolje, da si ustvarite račun na kripto platformi, kot je Kriptomat.

Kriptomat je enostaven za uporabo. Ponuja trenutni trgovalni tečaj za Binance Coin in možnost nakupa želene kriptovalute. Če ste novinec v blockchain svetu in bi želeli kupiti BNB kovance, je Kriptomat odlična izbira.

Ustvarjanje računa na kripto borzah je nekoliko bolj zapleteno kot samo izbira uporabniškega imena in gesla. Če sodelujete z ugledno kripto borzo, bo ta od vas zahtevala potrditev identitete s predložitvijo elektronske kopije vašega potnega lista ali drugega osebnega dokumenta. Te predpise o poznavanju strank (Know Your Customer - KYC) mora izpolnjevati vsako podjetje, ki izpolnjuje določbe o preprečevanju pranja denarja iz uredbe EU GDPR.

Preverjanje identitete lahko na nekaterih spletnih mestih traja ure, dneve, ali še dlje. Na Kriptomat platformi je KYC postopek opravljen v nekaj minutah.

 

Kako Kupiti Binance Coin?

Ko ste ustvarili in potrdili svoj račun, ste pripravljeni na naslednje korake nakupa BNB.

Najhitrejši in najlažji način, da kupite Binance Coin (BNB)  je z Visa ali Mastercard kartico. V meniju izberite Kupi in sledite navodilom - že v nekaj sekundah lahko kupite BNB kovance in jih dodate v svojo Kriptomat denarnico.

Če vam je ljubše, lahko naložbena sredstva na Kriptomat presenete prek bančnega nakazila ali s storitvijo za gotovinski prenos, kot sta Skrill ali Neteller. Kriptomat sprejema depozite v več kot ducatu najbolj razširjenih evropskih fiat valut. Ko se vaše nakazilo prikaže na vašem računu, lahko sledite meniju in opravite nakup.

To je vse kar morate vedeti. Zdaj ste strokovnjak ko pride do vprašanja, kako kupiit BNB.

Najpomembnejša odločitev, ki jo boste sprejeli, je kje kupiti Binance Coin. Ko ocenjujete kripto platforme, upoštevajte licenciranja in regulacije, varnostne certifikate, naložbena orodja, enostavnosti uporabe in podporo strankam.

Ko kupite BNB, ne dobite fizičnih kovancev. Kupljeni kovanci se prenesejo na vaš elektronski naslov na blockchainu. Kriptomat poskrbi za vse podrobnosti šifriranja z javnim ključem, tako da so vaše kriptovalute prenesene takoj in ostanejo varne.

 

O Kriptomat platformi

Kriptomat je bil ustanovljen leta 2018 in je z uvedbo najpreprostejše platforme v Evropi povzročil revolucijo v svetu kriptovalut. Kriptomat omogoča, da so digitalne finance tako preproste, da lahko vsi in vsepovsod dostopajo do svobode, pravičnosti in zadovoljstva, ki jih predstavlja kripto. Več sto tisoč strank po Evropi in v 120 državah po svetu zaupa Kriptomat platformi pri nakupu, prodaji, menjavi, zaslužku in vlaganju v kriptovalute.

Skrita pot vaše kozmetike
13. marec, 2024