Novice

Kako vam Bizi lahko pomaga v času epidemije

V tem negotovem obdobju je izjemno pomembno, da dnevno in še bolj podrobno spremljate, kaj se dogaja z vašimi (potencialnimi) poslovnimi partnerji.

Kako vam Bizi lahko pomaga v času epidemije

Druga epidemija je razglašena. Ponovno je prinesla nemir, negotovost in omejitve. Ker je zdravje največje bogastvo, vam ekipa Bizi na tem mestu najprej želi, da ostanete zdravi: vi in vaši bližnji.

Ker je naše poslanstvo vam olajšati delo in pomagati pri sprejemanju poslovnih odločitev, ponovno izpostavljamo, kako vam lahko Bizi pomaga pri vaših izzivih v poslu.

5 Bizi priporočil:

1. Izkoristite podatke, ki jih zagotavlja Bizi. Pri podjetjih s katerimi sodelujete ali želite sodelovati, na Biziju ažurno pregledujte:

  • stanje TRR-jev in blokade pri podjetjih ter
  • aktualne objave: objave sodišč (stečaji, likvidacija, prisilna poravnava, izbris …), naroke ter tudi borzne objave. Ne pozabite pregledati tudi bonitetnih ocen in finančnih podatkov.

Če pride npr. do objav sodišč, se to upošteva tudi pri preračunu bonitetne ocene. Tudi finančni podatki na Biziju so izjemnega pomena.

original 5f908a3e28676_Untitled.png

Naročite se na Bizi obveščevalec, ki vas bo dnevno obveščal o ključnih spremembah pri podjetjih (tudi spremembe finančne ocene, spremembe podatkov). Z njim ne boste zamudili nobene kritične spremembe pri izbranem podjetju.

2. Vi vprašate, Bizi strokovnjak odgovori. Če potrebujete pomoč pri uporabi orodij in podatkov Bizi, nam pišite. Pomagali vam bomo.

3. Še bolj vlagajte v odnose. S sodelavci in strankami. Ponovno vas vabimo tudi k branju pobude Naredi ZDAJ, ki smo jo pripravili v aprilu in je namenjena vsem, ki se v času epidemije spopadate z izzivi pri poslu.

4. Izdelajte analizo trga ali analizo svojega podjetja, naredite primerjavo podjetij, grafično analizo po izbranih kazalnikih ali preverite tržne deleže. Z Bizi naprednimi orodji lahko natančno analizirate in spremljate današnji ali prihodnji trg, prepoznate svojo tržno in pogajalsko moč.

5. Okrepite imunski sistem, veliko se gibajte in bodite pozitivno naravnani.

original 5f908a3e28676_Untitled.png

Izkoristite prednosti Bizija in znanje naše ekipe. Če še niste naročnik na polni dostop Bizi, vabljeni, da ga preizkusite.

Za vas smo dosegljivi na info@bizi.si ali prek telefonske številke 01 473 00 40. Naši prijazni svetovalci vam bodo z veseljem predstavili našega poslovnega asistenta.

-------

Preberite še:

  • Navdihujoče korona zgodbe slovenskih podjetij, ki kažejo, da so mnoga podjetja kljub omejitvam že spomladi našla priložnost zase in za svoje zaposlene.

original 5f908a9848a26_5eddf3d8d71ad_KoronaIzkusnje_kolaz.jpg