Novice

BiziHELP: Kaj vam vsak dan sporoča Bizi obveščevalec?

V poslu je izjemno pomembno, da ste o ključnih spremembah pri (potencialnih) poslovnih partnerjih, pa tudi pri konkurenci, obveščeni dnevno.

BiziHELP: Kaj vam vsak dan sporoča Bizi obveščevalec?

Zato je tu Bizi obveščevalec – vaš osebni informator, ki vas vsak dan obvešča o vseh kritičnih dogodkih in drugih pomembnih spremembah pri izbranih podjetjih. Obvestila o spremembah vključujejo obveščanje o stanju transakcijskih računov (odprt, zaprt, blokiran), sodnih objavah, spremembah podatkov v Poslovnem registru Slovenije in finančni oceni.

Kako prejemam obvestila?

Obvestila prejmete prek e-pošte, prav tako pa lahko obveščevalca pregledujete v Mojem Biziju na spletni strani ali prek mobilne aplikacije. V nastavitvah računa zapišite svoj e-naslov oz. mobilno številko, na katero želite prejemati obvestila.

Primer elektronskega sporočila:

original 5f632728255bf_biziobv.png

Kako dodati izbrana podjetja v Bizi obveščevalec?

Nastavitev funkcije, ki je na voljo naročnikom na polni dostop, je individualna – uporabnik sam določi nabor podjetij, ki jih želi spremljati.

Podjetje lahko dodate v Bizi obveščevalec tako, da:

1. Na kartici podjetja kliknete zeleni gumb »Dodaj v Bizi obveščevalec« (shranite ga lahko v obstoječo ali novo kategorijo, npr. Nepremičnine, zraven pa zapišete tudi opombe) ali kliknete »Orodja« in izberete »Dodaj v Bizi obveščevalec«.

original 5f632726db36f_krka.png

2. V Portfelju na Mojem Biziju pri posameznem podjetju kliknete zvezdico, ki se bo potem, ko boste podjetje dodali v obveščevalec, obarvala zeleno. Podjetje lahko tudi odstranite iz Bizi obveščevalca (»Odstrani«).

Pomembno: Podjetja, ki jih imate v svojem portfelju, še niso avtomatično dodana v Bizi obveščevalec.

original 5f6327b6ecb2d_portfelj.png

Zavarujte se pred tveganji in bodite redno obveščeni o spremembah pri podjetjih, s katerimi poslujete.

Funkcionalnost je na voljo vsem polnim naročnikom na Bizi.

Še nimate polnega dostopa? Naročite ga lahko tukaj, lahko nam pišete tudi na info@bizi.si ali nas pokličete na 01 473 00 40. Naši prijazni svetovalci vam bodo z veseljem predstavili našega poslovnega asistenta.

Preberite tudi:

Skrita pot vaše kozmetike
13. marec, 2024