Novice

Izkoristiti inovativen pristop do finančnih podatkov

Integracija poslovnih informacij omogoča popolnoma personaliziran dostop do podatkov – dostopa se do tistih podatkov, ki so ključni za poslovanje posameznega podjetja. Vsakodnevno se sprašujemo, kako dobiti več od svoje prodajne ekipe, svojih strank, svojih dobaviteljev. Podatkov kar mrgoli, včasih nas celo frustrirajo. Podjetniki pa si želijo le eno – imeti ključne informacije v danem trenutku pri roki.

Izkoristiti inovativen pristop do finančnih podatkov

Ključne informacije so lahko različne, odvisne so od vaše tržne dejavnosti, vendar finančne kazalnike težko spregledamo. Mimo njih preprosto ne moremo, vedno nas zanima, kako posluje naš dobavitelj, koga je smiselno "napasti" s prodajnega vidika. Na koncu vedno ugotovimo, da potrebujemo sistem, ki nam omogoča nabor ključnih podatkov na enem mestu, torej dober CRM-sistem. Če ta omogoča še inovativen pristop do finančnih podatkov, je to zmagovalna kombinacija.

Digitalna transformacija je že postala tudi za slovenska podjetja neizprosna, potrebna bosta hitra prilagoditev in nov način. Hkrati je to velika priložnost za vsa slovenska podjetja. Vsem, ki želite "ad hoc" posredovanje podatkov, lahko podatke pripravimo po vaši meri oz. vam svetujemo, kako lahko najbolje izkoristite te podatke. 

Več o bazah ključnih podatkov za vaše podjetje lahko preberete na naslednji povezavi http://www.tsmedia.si/podatki/.

Izkoristite podatke o poslovnih partnerjih za pametnejše prodajne priložnosti in bodite korak pred njimi, saj vas le kakovostne in dnevno sveže informacije lahko zaščitijo pred izterjavami in neplačili. Integracija poslovnih informacij omogoča popolnoma personaliziran dostop do podatkov – dostopa se do tistih podatkov, ki so ključni za poslovanje posameznega podjetja. Zmanjševanje poslovnih tveganj na eni strani in tudi povečanje prodajne učinkovitosti na drugi podjetjem omogočata doseganje konkurenčne prednost na trgu.

 Več o bizi vtičniku lahko preverite na povezavi http://www.tsmedia.si/podatki.

Pravilno izbrani podatki na enem mestu za odločevalce v podjetju prinašajo naslednje prednosti:

  • zagotovljeno orodje za učinkovito delo,
  • zagotovljen avtomatiziran proces od klica in naročila ponudbe do pogodbe,
  • večja stroškovna učinkovitost prodajne ekipe,
  • možnost nadziranja prodajne ekipe ali posameznika,
  • prilagoditev procesov svojim potrebam,
  • ureditev lastne baze strank,
  • sprejemanje učinkovitih odločitev ob pravem času,
  • preprosto, hitro in učinkovito poslovanje.

Vredno je izkoristiti inovativen pristop do finančnih podatkov. Podatke pripravimo po vaši meri in vam tudi svetujemo, kako jih lahko najbolje izkoristite. Pišite nam na info@bizi.si in svetovali vam bomo.

Vaš bizi.si

Email: info@tsmedia.si

Tel.: 01 473 00 40

Skrita pot vaše kozmetike
13. marec, 2024