Novice

Merkur Business Box

Merkur Business Box

S sloganom »Zavarujemo čudež, človeka« v Merkur zavarovalnici postavljamo človeka v središče. Človek je ustvarjalno bitje, ki s svojo dejavnostjo ustanavlja podjetja, ustvarja premoženje, ki je bolj ali manj podvrženo tveganjem izgube zaradi naravnih ali drugih nevarnosti. Zato je naš slogan potrebno razumeti  širše, in sicer, da je v središču poleg človeka tudi njegovo premoženje.    

Analizirali smo zavarovalni trg premoženjskih zavarovanj in sporočamo, da smo prenovili zavarovalne produkte za zavarovanje premoženja malih in srednje velikih podjetij ter skupinsko zavarovanje premoženja  etažnih lastnikov večstanovanjskih objektov.

Prenovljeni zavarovalni produkt v največji možni meri zadovolji potrebe po zavarovalnem varstvu, saj so zavarovalna kritja, ki jih ponujamo sodobna, konkurenčna in predvsem transparentna.

original 602a715bf41f2_Capture.png

Produkte smo poimenovali Merkur Business Box, ker se zavarovalna kritja podajajo v dveh različno »bogatih« paketih, pa vendar nismo pozabili, da si marsikateri zavarovanec želi oblikovati obseg zavarovanega kritja po lastnih potrebah in željah čemur je namenjen Flex paket. 

Vabimo Vas, da nam zaupate pripravo zavarovalne ponudbe in verjamemo, da bomo v prihodnosti uspešno sodelovali.

 

Naročnik oglasa je Merkur zavarovalnica.