Novice

1. bizi.si zajtrk: Ne prodajajte izdelkov, pomagajte reševati probleme

Letos smo se odločili, da uporabnikom poslovnega asistenta bizi.si ponudimo še več uporabnih vsebin ter nova znanja, vse z namenom, da bi gradili skupnost zadovoljnih naročnikov oz. uporabnikov. Zato smo konec februarja organizirali prvi bizi.si zajtrk.

1. bizi.si zajtrk: Ne prodajajte izdelkov, pomagajte reševati probleme

V našo družbo smo povabili strokovnjakinjo Majo Golob iz podjetja Spago, ki že 27 let pomaga krepiti odnose s strankami najuglednejšim slovenskim podjetjem. Skupaj s Petro Podlipnik Pelcar (TSmedia) sta odkrivali 5 najpogostejših izzivov, s katerimi se podjetniki srečujejo pri prodaji svojih izdelkov in storitev.

Pri nizanju izzivov in iskanju rešitev je gostja predstavila praktične primere slovenskih podjetij, v primere pa sta sogovornici vpletali tudi primere uporabe poslovnega asistenta bizi.si, izpostavljali njegove prednosti in orodja, ki pomagajo pri iskanju pravih strank (npr. napredni iskalnik, ki omogoča segmentacijo). Po odličnih odzivih bomo z bizi.si zajtrki nadaljevali, naslednji bo predvidoma v maju, ko se bomo osredotočili na to, kako izbrati prave stranke ter kako prepričljivo predstaviti podjetje. Še bolj se bomo osredotočili na konkretne primere ter uporabo bizi.si orodij.

Celoten posnetek dogodka si lahko ogledate tukaj. Vabimo vas, da preberete tudi intervju z Majo Golob na Siol.net. Če vas zanima, kako v poplavi ponudb pridobiti prave stranke in jih obdržati, preverite tudi Majino knjigo Ne čakaj na stranke.

 

Kateri so torej izzivi podjetnikov?

  • Prodajate vse vsem
  • Zaljubljeni ste v svoje podjetje in izdelek
  • Stranka ne ve, kakšne so koristi zanjo
  • Čredni nagon
  • Dajanje popustov

In rešitve?

IZPOLNITE SPODNJI OBRAZEC IN PRENESITE .PDF DOKUMENT Z REŠITVAMI! >>>

>>>>

Če želite prenesti e-dokument z rešitvami, izpolnite spodnji obrazec in podajte soglasje za pošiljanje obvestil o bizi.si ter za kontaktiranje za namen predstavitve ponudbe in prodaje produktov oz. storitev bizi.si. Več o obdelavi osebnih podatkov si preberite v pravilih sodelovanja.