Novice

V SVETU BILANC je vaš uspeh naša skrb

SVET BILANC sestavlja mlada ekipa za vodenje komerciale ter kadrovanje z računovodstvom, ki ima 25 let izkušenj s tega področja. Naše glavno vodilo je zadovoljstvo strank, ki ga dosegamo z našo mladostno zagnanostjo.

V SVETU BILANC je vaš uspeh naša skrb

SKUPAJ Z NAMI VSTOPITE V SVET BILANC

Na našo prijazno ekipo zaposlenih se vedno lahko obrnete po nasvet ali mnenje. SVET BILANC bo poskrbel, da bo vaše poslovanje brezskrbno saj bodo vaše računovodske in kadrovske storitve opravljene natančno in kvalitetno. Vaš uspeh je naša skrb. Vedno poskrbimo, da se v največji možni meri prilagodimo stranki, ji svetujemo in karseda olajšamo delo z modernimi pristopi in ažurnostjo. Uporaba moderne tehnologije in sodobne programske opreme Minimax nam zagotavlja uspešno sodelovanje na najvišjem poslovnem nivoju.

original 604a3a847b779_Capturea.png

VSE ZNANJE IN STORITVE ZA USPEŠNO POSLOVANJE DOBITE V SVETU BILANC

Vizija SVETA BILANC je zgraditi dolgoročno partnerstvo, ki temelji na zaupanju, strokovnosti ter kvaliteti. Naše znanje bo poskrbelo za vaše uspešno poslovanje, saj imamo izobražen kader, ki neprestano nadgrajuje svoja znanja in strmi k osebni rasti, kar se pozna tudi na poslovnem nivoju.

Preteklo leto in situacija v gospodarstvu so v številna poslovanja prinesla do še prekratkega nepredstavljive poslovne spremembe. Gospodarstvo se je zamajalo in še vedno je njegovo stanje nesigurno, saj nihče ne ve kaj nam bo prihodnost prinesla. Živimo v časih kjer je lahko vsaka poslovna poteza, ne glede na to ali je majhna ali velika, usodna za podjetje. Tukaj lahko sposoben, izkušen in ažuren računovodski servis poskrbi, da poslovanje ostane stabilno ali se kljub negotovim časom še izboljša.

Vse naše storitve zajemajo ažurno obravnavanje podatkov in posredovanje aktualnih informacij v rokih, ki omogočajo pravočasne finančne in poslovne odločitve pri načrtovanju, izvajanju in nadziranju poslovanja. Svet bilanc vam ne opravi le knjiženja faktur ampak je naš cilj vaše uspešno poslovanje. S širokim spektrom storitev, ki jih nudimo, zadovoljimo tako računovodske kot tudi kadrovske potrebe naših strank. Sodelujemo z odvetniško družbo in zaupanja vrednimi davčnimi svetovalci. Tako nudimo strankam SVETA BILANC, da svoj posel optimizirajo in dobijo kakovostne, celovite ter raznovrstne storitve.

Opažamo, da novonastala podjetja, največkrat zaradi varčevanja pri financah, želijo sama skrbeti za svoje računovodstvo. A kaj kmalu ugotovijo, da je to kompleksno, zahtevno in čas jemajoče delo. Spoznajo, da niso primerno podkovani s potrebnim znanjem tako iz računovodstva kot tudi iz poznavanja davčne zakonodaje. Kot velika težava se je to zelo izrazito pokazalo v lanskem letu z vsemi protikoronskimi ukrepi. Ne le, da so novonastala podjetja ugotovila, da bo vodenje računovodstva bolje prepustiti računovodskemu servisu, prav tako so številna obstoječa podjetja podlegla zahtevnemu vodenju računovodstva in kadrovskih storitev, saj je vsak protikoronski paket postregel s številnimi novostmi, katerim podjetniki niso več mogli ob opravljanju svoje osnovne dejavnosti slediti. Za podjetnike je spremljanje zakonodaje in v trenutnih časih vseh sprememb, omejitev in novosti, ki jih skoraj dnevno sprejemajo vladni organi kompleksna in zahtevna naloga. V SVETU BILANC veliko našega časa posvetimo spremljanju in seznanjanju s spremembami zakonodajalcev. Zavedamo se pomembnosti spremljanja aktualnih razmer v gospodarstvu ter izobraževanja o novostih na področju zakonodaje, saj le tako lahko strankam nudimo celovito in kakovostno svetovanje.

original 604a3a3a69133_153100405_163299002139529_6922544290713889810_n.jpg

VAŠ USPEH JE NAŠA SKRB

Negotova prihodnost je za gospodarstvo izziv, naša želja je, da ga premagamo skupaj in skupaj zgradimo uspešno, varno in stabilno prihodnost. Za naše stranke poskrbimo, da o svojem poslovnem rezultati razmišljajo skozi vso leto, ne le ob zaključevanju lanskoletnih poslovnih uspehov. Začetek leta je prav tako idealen čas, da se menja računovodstvo in s tem zagotovi uspešen zaključek leta.

Vljudno ste vabljeni v naše prostorne pisarne  na sedežu podjetja v Mariboru na Partizanski cesti 5 in se o naši ponudbi prepričajte tudi sami.

original 604a3a328cfd5_153988811_3650960775044634_2429851968016238559_n.jpg

Dobrodošli v SVET BILANC!

 

Naročnik oglasa je SVET BILANC.