Novice

Raziščite predstavitvene kartice podjetij

Preglejte kontaktne, poslovne in finančne informacije o posameznem podjetju.

Raziščite predstavitvene kartice podjetij

Informacije o podjetju so zdaj hitro in preprosto dosegljive prek petih sklopov v meniju na levi strani:

  • Splošen pregled
  • Aktualne objave
  • Finančni podatki
  • Bonitetna ocena
  • Analiza podjetja

Pod nazivom podjetja so kontaktni podatki (naslov, telefonska številka, faks, spletno mesto, e-naslov), gumb za prenos bonitetnega poročila in možnost dodajanja podjetja v Portfelj in Bizi obveščevalec (ta je na voljo samo naročnikom).

1. SPLOŠEN PREGLED

V tem sklopu najdete vse ključne podatke o podjetju na enem mestu, in to v zgoščenem pogledu. V enem pogledu so naročnikom vidni ključni podatki iz sklopov Matično podjetje (npr. davčna, matična številka), Ključne osebe, Bonitetna ocena, Finančni podatki, TRR in blokade ter povzetek iz Bizi obveščevalca.

Splošen pregled dopolnjujejo predstavitev in posebne ponudbe, vrednost delnice, zaposlitveni oglasi, medijske objave, dodane pa so tudi vaše zabeležke iz Mojega Bizija (te so na voljo naročnikom).

Primer TSmedia

 original 603e2cbdba578_01_splosen_pregled.jpg

 

Matično podjetje prikazuje podrobnejše podatke o podjetju. Tukaj poleg vseh osnovnih podatkov vidite še, koliko zaposlenih ima podjetje, kdaj je bilo vpisano v poslovni register in s kakšno dejavnostjo se podjetje ukvarja.

Sklop TRR in blokade prikazuje trenutno stanje transakcijskih računov podjetja (odprti, zaprti, blokirani, tuji TRR-ji).

original 603e2cbde8326_01_stanje_tRR.jpg

Naročniki lahko spodaj vidijo tudi vse podrobnosti blokad, tudi časovnice blokad za posamezen TRR.

original 603e933ce56d9_01_casovnica_blokad.jpg

Ključne osebe prikazujejo nadzornike, zastopnike in ustanovitelje ter njihove deleže v podjetju. Na osebe lahko kliknete in preverite, ali je katera od njih dejavna še v katerem drugem podjetju.

original 603e2cbf8b9cd_01_ustanovitelji_NEW.jpg

Splošen pregled zaokrožuje sklop Poslovne enote, v katerem so navedene vse podrobnosti poslovnih enot podjetja.

 

2. AKTUALNE OBJAVE

Aktualne objave prikazujejo kratek zbirnik postopkov insolventnosti, narokov, blokad, javnih in medijskih objav ter vrednost delnice. S klikom na Prikaži vse/Več/Vsi TRR-ji in blokade/Časovnica blokad lahko dostopate do vseh podrobnosti za posamezen sklop.

original 603e9edf28afb_01_Aktualne_objave_NEW.jpg

 

Podstran Insolventnosti prikazuje objave sodišč, kot so stečaj, likvidacija, prisilna poravnava in izbris. Objavljeni so vsi pomembni datumi in podrobne informacije, dostopate pa lahko tudi do dokumenta za posamezno objavo.

original 603e9ebfa1303_01_insolventnosti_NEW.jpg

 

Podstran Naroki prikazuje informacije o sodnih obravnavah na slovenskih sodiščih, podstran Javne objave pa vse informacije oz. javne objave o podjetju iz aplikacije SEOnet.

Sklop Aktualne objave zaokrožujejo še Medijske objave.

 

3. FINANČNI PODATKI

Na podstrani Finančni podatki je v stolpcih prikazano gibanje prihodkov in dobička, v spustnem meniju pa lahko za prikaz izberete tudi druge finančne podatke (npr. sredstva, kapital). Pod grafi so prikazani štirje podatki: EBITDA, čisti dobiček ali izguba obračunskega obdobja, sprememba glede na preteklo leto in povprečna plača. Sledi prikaz vseh pomembnih finančnih podatkov za zadnjih pet let. Finančne podatke lahko izvozite tudi v Excel.

original 603e93e68fe6c_01_financni_podatki.jpg

 

Na Biziju si lahko podrobno ogledate bilanco stanja, izkaz poslovnega izida, kazalnike za pretekla leta in tudi letna poročila. Podatki so po novem na voljo za 5 let.

original 603e2cbc4f74e_01_Kazalniki.jpg

 

4. BONITETNA OCENA

Do bonitetne ocene lahko dostopajo naročniki, podstran pa prikaže bonitetno oceno ter celotno razlago dinamične in finančne ocene. Naročniki lahko neomejeno prenašajo bonitetna poročila za slovenska podjetja.

original 603e94714ccc0_01_bonitetna_ocena.jpg

5. ANALIZA PODJETJA

V Analizi podjetja lahko naredite primerjavo med podjetji (jih odstranjujete, dodajate) ali grafično analizo in pogledate tržni delež.

original 603e955e62ba7_01_analiza_podjetja_NEW.jpg

Nekateri podatki, funkcionalnosti in orodja so dostopni naročnikom in testnim uporabnikom. Še nimate polnega dostopa na Bizi? Preizkusite ga brezplačno.

 

Skrita pot vaše kozmetike
13. marec, 2024