Novice

Plačevanje in podaljševanje parkirnine tudi v Ljubljani kmalu na daljavo

S 1. marcem v Ljubljano prihaja EasyPark. Plačevanje in podaljševanje parkirnine bo tako postalo precej bolj preprosto

Plačevanje in podaljševanje parkirnine tudi v Ljubljani kmalu na daljavo

Z omenjeno aplikacijo lahko zaženete, ustavite, podaljšate ali skrajšate parkiranje na daljavo. Poleg tega lahko na daljavo plačate polnjenje električnih vozil, v tujini pa tudi poiščete ulice z visoko razpoložljivostjo parkirišč in vnaprej rezervirate parkirno mesto.

Iskanje parkomatov in drobiža za plačilo parkirnine vzame veliko dragocenega časa. S prihodnjim mesecem v Ljubljano prihaja ponudnik digitalnih parkirnih storitev, ki omogoča podaljševanje parkirnine na daljavo ter plačilo po porabi in brezstičen način plačila.

Mobilna aplikacija EasyPark je brezplačna in vključuje tudi storitev opomnikov. Petnajst minut pred iztekom časa parkiranja se lahko odločite, ali želite na daljavo podaljšati čas parkiranja, prav tako pa lahko predčasno zaključite parkiranje in plačate le toliko, kolikor časa ste parkirali.

Kot je pojasnil direktor EasyPark Slovenija Uroš Maklič, bodo že z letošnjim letom poleg osnovnih funkcij aplikacije na voljo tudi novosti za poslovne uporabnike. Že zdaj pa je vsem fizičnim uporabnikom omogočeno, da pod enim uporabniškim računom v aplikaciji upravljajo z več registrskimi tablicami.

Več si lahko preberete tukaj.

Skrita pot vaše kozmetike
13. marec, 2024