Novice

Preverite nove finančne podatke za poslovno leto 2015

Poslovni asistent bizi.si je danes objavil finančne podatke za poslovno leto 2015. Uporabnikom so na voljo sveži podatki o čistem poslovnem izidu, višini prihodkov od prodaje, višini kapitala, EBITA in EBITDA ter pregled drugih relevantnih finančnih kazalnikov za več kot 220 tisoč pravnih oseb.

Preverite nove finančne podatke za poslovno leto 2015

Preverite, koliko je bilo ustanovljenih novih pravnih oseb v poslovnem letu 2015.
V letu 2015 je bilo ustanovljenih 23.410 novih pravnih oseb. Največ jih je bilo ustanovljenih v Osrednjeslovenski regiji, sledita Podravska in Savinjska regija, najmanj novih pravnih oseb pa smo ustanovili v Notranjsko-kraški regiji. V primerjavi z letom 2014 je bilo v 2015 ustanovljenih 66 oziroma 0,23 % manj pravnih oseb, v letošnjem letu pa do zdaj 9.324 pravnih oseb. V 2015 se je za 1549 oziroma 8,45 % povečalo število izbrisanih pravnih oseb. Največ jih je bilo izbrisanih v Osrednjeslovenski, Podravski in Zasavski, nobeno podjetje pa letos ni bilo izbrisano v Spodnje posavski regiji. V letu 2016 je do danes prenehalo poslovati 6.579 pravnih oseb.

Ali je slovensko gospodarstvo zabeležilo več insolventnih postopkov in stečajev kot leto prej ali manj?
V letu 2015 je slovensko gospodarstvo zabeležilo kar 48 % več insolventnih postopkov in stečajev kot leto prej. Trenutno ima vsaj en račun blokiranih 8.583 pravnih oseb, vse račune pa ima že več kot 15 dni blokiranih 4.104 pravnih oseb.

Naj vam orodja na bizi.si pomagajo do boljših poslovnih rezultatov
Na bizi.si so vam na voljo koristna orodja za nove poslovne izzive, kot so analiza trga, oblikovanje portfelja potencialnih poslovnih partnerjev in strank, pregled poslovanja na finančni kartici podjetja s ključnimi kazalniki finančnega zdravja in stabilnosti podjetja, prenos bonitetnega poročila, pregled ustanoviteljev, zastopnikov in članov nadzornih svetov pravnih oseb ter podjetij, s katerimi je izbrana oseba povezana. Vsa orodja poslovnega asistenta bizi.si so uporabnikom na voljo prek mobilnih in stacionarnih naprav, preizkusijo pa jih lahko s povsem brezplačnim demo dostopom.

Novi finančni podatki so vidni tudi že v aplikaciji bizi.si, preverite jih!
Želite na hitro preveriti vašo stranko in njeno novo finančno stanje. V aplikaciji bizi.si so ŽE vidni novi finančni podatki, preverite jih čim prej.

Aplikacija vam omogoča, da se kjerkoli in kadarkoli seznanite s ključnimi poslovnimi in finančnimi podatki.

Za več informacij pišite na info@bizi.si ali pokličite na 01 473 00 40.

Vaš bizi.si!

Preberite še:

Kako zmanjšati poslovno tveganje?

Spoznajte svoje potencialne stranke

Skrita pot vaše kozmetike
13. marec, 2024