Novice

Ste preverili, ali ima vaš poslovni partner blokiran račun?

Vedno je dobro vedeti, kakšno je finančno stanje podjetja, s katerim poslujete.

Ste preverili, ali ima vaš poslovni partner blokiran račun?

Predlagamo, da za podjetja, s katerimi poslujete, preverite, kaj se dogaja z njihovimi računi: so ti odprti, zaprti ali morda celo blokirani? To so ključne informacije, ki vam lahko pomagajo pri poslovanju. Če želite na Biziju preveriti, katera podjetja imajo trenutno blokirane račune, lahko to storite s pregledom kartic posameznih podjetij ali z naprednim iskalnikom izdelate seznam takšnih podjetij.

 

  1. Blokade na karticah podjetij

Na podstrani TRR in blokade je zapisano, na katerem računu je blokada (obdobje blokad, skupno število dni), pregledujete lahko tudi njihove časovnice blokad.

original 604098d69461e_10_Stanje_TRR_blokiran.jpg

 Časovnice blokad:

original 604098d5c0793_11_Blokade_TRR_casovnica.jpg

 

  1. Izdelava seznama z naprednim iskalnikom

Uporabite napredni iskalnik za izdelavo baze oziroma seznama podjetij, ki imajo blokirane račune. To storite tako, da na naprednem iskanju v sklopu Bonitetna ocena označite poljubne kriterije, dodatno pa pri TRR označite tudi polje Blokiran. S klikom na Poišči podjetje se ustvari nabor podjetij, med katerimi lahko pregledujete tista z blokado računov.

original 604098d5c08f5_11_Blokirani_racuni.png


Dodatno priporočamo, da pri podjetjih spremljate tudi Aktualne objave, v katerih najdete naroke na sodiščih in objave sodišč.

O vseh dnevnih spremembah pri podjetjih, tudi blokadah računov, vas lahko obvešča Bizi obveščevalec, ki vas vsak dan obvešča o vseh kritičnih dogodkih in drugih pomembnih spremembah pri izbranih podjetjih. Obvestila o spremembah vključujejo obveščanje o stanju transakcijskih računov (odprt, zaprt, blokiran), sodnih objavah, spremembah podatkov v Poslovnem registru Slovenije in finančni oceni.

- - -

OPOMBA: Podatki so dostopni samo naročnikom polnega dostopa Bizi. Če še nimate dostopa, ga lahko naročite TUKAJ.

Za naročnino in več informacij se obrnite na naše svetovalce na številki 01 473 00 40 ali pišite na info@bizi.si.