Novice

Merkur nemoteno odprt za poslovne kupce

Ne spreglejte.

Merkur nemoteno odprt za poslovne kupce

Za poslovne partnerje in podjetja so trgovine Merkur odprte in nemoteno poslujejo.

Z vladnim Odlokom o začasni prepovedi ponujanja in prodajanja blaga in storitev potrošnikom v Republiki Sloveniji (Ur.l.RS, št. 163/2020), je začasno prepovedano ponujanje in prodajanje blaga in storitev neposredno potrošnikom, dovoljena pa je oskrba poslovnih partnerjev. Za podjetja (poslovne kupce, ki imajo z Merkurjem pogodbo) so v vseh trgovskih centrih Merkurja na voljo ločeni vhodi in ločene blagajne. Prav tako je omogočen nakup v trgovskih centrih pravnim osebam, ki kupujejo na davčno številko (samostojni podjetniki, mali davčni zavezanci,…).

Iz Merkurja sporočajo podjetjem, da so tukaj zanje tudi s podaljšanim delovnim časom komerciale in da želijo tudi tako pomagati vsem podjetjem do čimbolj nemotenega poslovanja.

Da bodo lahko še naprej poslovali varno, v Merkurju poslovne kupce vljudno naprošajo, da, če je le možno, vnaprej preko telefona ali elektronske pošte naročijo izdelke ali material pri svojem komercialistu.

Prevzem blaga lahko poslovni kupci Merkurja opravijo ob upoštevanju vseh varnostnih ukrepov, na posebnem vhodu in blagajni, namenjeni prodaji podjetjem.

Več na: www.merkur.si/b2b