Novice

Kako organizirati projekte na daljavo?

Tudi, če delate na daljavo, lahko učinkovito in strukturirano organizirate projekte vašega podjetja. Katera orodja to omogočajo?

Kako organizirati projekte na daljavo?

Že uporabljate katero?

  1. Trello

Trello je preprosto orodje, glavni vmesnik pa ima zasnovan na podlagi vizualne table. Na voljo ima dodajanje kartic, ki predstavljajo uporabniške zgodbe oz. naloge. Na naloge lahko dodajate člane, oznake, priponke in rok izdelave. Omogoča preprosto organizacijo projektov, doma, v službi ali kjer koli vmes. Spremljate lahko napredek posameznega projekta in v vsakem trenutku preverite, v kateri fazi je projekt ali posamezna dejavnost in tako hitro opazite, kje ima projekt še potencial za razvoj. Z osnovnimi funkcijami je orodje na voljo brezplačno.

 

  1. Asana

Gre za učinkovito orodje za sledenje in upravljanje projektov, pogosto ga uporabljajo manjša podjetja, ki prehajajo na bolj zapletene projekte. Omogoča ustvarjanje posameznih delovnih projektov, razdeljevanje na manjše projekte in naloge, dodeljevanje nalog odgovornim osebam, postavljanje rokov …

Vse spremembe so zabeležene takoj, o spremembah pa so po elektronski pošti obveščeni tudi vsi člani ekipe. V Asani lahko ekipa komunicira tudi prek klepetalnika, si pošilja sporočila, komentarje, deli datoteke. Osnovna različica je na voljo brezplačno, tudi prek mobilnega telefona.

 

  1. Basecamp

To All-In-One orodje že vrsto let pomaga podjetjem pri organizaciji projektov in je odlično orodje za tiste, ki želijo imeti hiter pregled nad dogajanjem, saj deluje kot nekakšen klepetalnik in na enem mestu omogoča komuniciranje s podjetji, ekipo ter sledenje projektom. Kot zapisujejo, so timi, ki uporabljajo orodje, bolj produktivni in bolje organizirani.

 

Čim več uspešnih projektov vam želimo!

----

Preverite še 5 orodij za uspešen virtualni sestanek

Preverite še 5 orodij za deljenje in pošiljanje velikih datotek

----

Naša ekipa je za vas vedno dosegljiva prek info@bizi.si, na vaša vprašanja bomo hitro odgovorili tudi prek naše Facebook strani.