Novice

Zaradi umetniških staršev zavila v ekonomijo

Ustvarjanje nakita ji pomeni izražanje sebe skozi barve in oblike, navdih črpa iz narave, potovanj in meditacije. Ker jo to osrečuje, bi se s tem ukvarjala tudi, če ne bi šlo v prodajo.

Zaradi umetniških staršev zavila v ekonomijo

Izdelovanju nakita se je Tara prepustila pred štirimi leti, a njena ustvarjalna žilica je tlela vse življenje. Ker življenje umetnikov ni lahko, starša sta namreč cele dneve ustvarjala in se borila za preživetje, je Tara želela ubrati drugačno pot. "Pri starših sem videla, da se od tega zelo težko živi, to me je prestrašilo, zato sem se odločila za ekonomske vode, kjer naj bi bila zagotovljena neka eksistenca v življenju."


Začetki so bili zelo težki. Na eni strani je, po njenih izkušnjah, okolica dokaj destruktivno naravnana in nestimulativna, zato je Tara imela precej težav, da se je temu uprla. Na drugi strani je ustvarjalcev danes res veliko, "zato moraš biti zelo dober, imeti trdno voljo in močno vero vase, če želiš iti naprej", pripoveduje Tara.

Večina izdelkov nastane, preden spozna stranko, vseeno je pripravljena delati tudi po naročilu, a pri tem pričakuje, da se ji stranka povsem prepusti in zaupa njeni ustvarjalnosti.  

Več o tem tukaj.

Skrita pot vaše kozmetike
13. marec, 2024