Novice

Nova polmilijonska investicija Joca Pečečnika

Elektronček Group je s slovenskim zagonskim podjetjem CirrioSoft podpisal investicijsko pogodbo v vrednosti pol milijona evrov, so sporočili iz CirrioSofta.

Nova polmilijonska investicija Joca Pečečnika

"Quantifly zagotavlja poglobljeno analizo, primerljivo s storitvami najboljših svetovalnih agencij – ceneje in hitreje. Vidim ogromen potencial v tej ideji, zato sem se odločil, da jih bom finančno podprl. Nameravam biti tudi mentor na njihovi poslovni poti, saj mislim, da lahko z mojimi izkušnjami dosežejo več," je ob podpisu pogodbe dejal lastnik Elektronček Groupa Joc Pečečnik.

Ključnega pomena je podpora domačega ekosistema in podjetnikov

Da je podpora domačega ekosistema in podjetnikov za zagonska podjetja ključnega pomena, pa je izpostavil ustanovitelj podjetja CirrioSoft Luka Pregelj. Kot je razložil, v začetku potrebujejo veliko spodbude za preboj, uspešne zgodbe pa ekosistemu vrnejo še veliko več, kot je bilo sprva vloženo – ne samo v denarju, temveč tudi v poslovnih priložnostih.

"Verjamem, da je investicija v Quantifly tudi investicija v slovenski poslovni ekosistem, saj bomo s svojimi orodji in rešitvami pomagali dvigati konkurenčnost domačega gospodarstva," je dodal.

Sodelujejo s široko paleto strokovnjakov

Z uporabo rešitev Quantifly lahko podjetja identificirajo ključne zaposlene, odkrijejo patologije, sistematično zvišujejo zavzetost, preprečujejo preobremenjenost in odpravljajo ozka grla v pretoku informacij, so dejavnost predstavili pri CirrioSoftu.

Več si lahko preberete tukaj.