Dogodki

ZANIMA ME PODJETNIŠTVO. KAKO ZAČETI?

ZANIMA ME PODJETNIŠTVO. KAKO ZAČETI?

VSEBINA PREDAVANJA
Umetna inteligenca je vsak dan bolj prisotna v življenju posameznika. Ob tem se je pomembno zavedati vseh prednosti, ki jih le-ta ponuja. Pri dvodnevni delavnici bomo obširno predstavili novo področje umetne inteligence in njene uporabe na različnih področjih poslovanja. Spoznali bomo orodja za generiranje besedil, za generiranje fotografij, podrobneje Chat GPT, DALL-E, Bing in njegov klepetalnik ter ostale opcije, ki se porajajo v svetu umetne inteligence.
Predava

PREDAVATELJ
Izvajalka Biserka Kišič, univ. dipl. oec. za marketing, ima več kot 20 let izkušenj na področjih marketinga, digitalnega marketinga, komuniciranja ter odnosov z javnostmi. Predhodno je delovala v marketingu največjih slovenskih podjetjih, zadnja tri leta pa s svojim podjetjem KISIK Komunikacije s.p. izvaja delavnice in izobraževanja s področja digitalnega marketinga za podjetja in organizacije z različnih področij. Hkrati vsa ta znanja uporablja tudi v praksi pri vodenju omrežij ter pisanju za spletne kanale svojih naročnikov.

Druge informacije:

  • Obvezna je prijava na dogodek. Prijava je možna preko spleta ali s prijavnim obrazcem, ki ga pošljite na ooz.grosuplje@ozs.si
  •  Kotizacija se poravna pred pričetkom seminarja na transakcijski račun

OOZ Grosuplje, Ob Grosupeljščici 1B, 1290 Grosuplje,
TRR SI56 6000 0000 0052 160 (LON),
Sklic: 00 - davčna številka  - datum seminarja
Namen plačila: kotizacija seminarja - naziv seminarja
Koda namena: OTHR.

  • Potrdilo o plačilu se posreduje na e-naslov ooz.grosuplje@ozs.si z zadevo Naslov seminarja
  • Upoštevamo le odjave, ki so podane pisno na elektronski naslov: ooz.grosuplje@ozs.si, 1 dan pred izvedbo dogodka, sicer vam zaračunamo 50 % kotizacijo. V primeru, da odjave ne sporočite, kotizacijo zaračunamo v celoti.
  • V primeru prenizkega števila prijav si pridržujemo pravico do odpovedi.

 

Dodatne informacije:
OOZ Grosuplje
tel: +386 1 78 65 130
gsm: +386 31 32 62 64
email: ooz.grosuplje@ozs.si

Datum : 04.06.2024 in 05.06.2024

Cena: Za člane OOZ Grosuplje in pri njih zaposlene - udeležba 10 EUR + DDV - 12,20€ Za vse ostale cena na osebo 40 EUR + DDV - 48,00€

Lokacija : dogodek na spletu

Več o dogodku najdete tukaj.