Dogodki

PANTHEON konferenca 2024

PANTHEON konferenca 2024

PANTHEON konferenca je od leta 2004 največji podjetniško-izobraževalni dogodek. Letno ga obišče več kot 1000 obiskovalcev – managerjev, računovodij, kadrovnikov, vodij prodaje in nabave. Dogodek organiziramo v Sloveniji, na Hrvaškem, v Bosni in Hercegovini, Srbiji ter Makedoniji. Pomeni odlično priložnost za različna poslovna srečanja in povezovanja.

Na letošnji konferenci bomo s ponosom predstavili nadgradnjo programa PANTHEON z umetno inteligenco – vašim novim pomočnikom, ki se imenuje AION. Pokazali bomo, kako smo ga integrirali med ostale člane PANTHEON družine, da lahko s svojim znanjem pomaga razvijati tehnološke inovacije, združene z vašimi cilji, izkušnjami ter kako lahko VI vse to izkoristite kot svojo konkurenčno prednost.

Še vedno na prvo mesto postavljamo varnost, prijazno uporabniško izkušnjo ter digitalna in AI orodja, ki vam olajšajo vsakodnevna opravila.

Glavna tema

Ko se PANTHEON BOGOVI srečajo s tehnologijo

PANTHEON je antični naziv za svetišče, posvečeno vsem bogovom. Zato so tudi naši moduli v programu poimenovani po posameznih bogovih – modulu za KADRE rečemo Hera, modulu za BLAGO Hermes, PROIZVODNI del smo poimenovali Hefaist, modul za poslovno analitiko Zeus, Demeter ima nadzor nad modulom DENAR, integracije nam povezuje ARES, MNEMO upravlja dokumentacijo, AION je razred zase in s svojim načinom razmišljanja pomaga VAM, uporabnikom programa.

Ker je tehnologija obvezen del našega poslovanja, so posamezni deli  PANTHEON-a razviti, prilagojeni in med seboj usklajeni tako, da deloma razmišljajo namesto vas, nadzorujejo procese in vas spominjajo na posamezne korake in kontrole, da poslovanje poteka nemoteno in skladno z zakonodajo.  Pokazali vam bomo uporabne povezave, nasvete, dobre prakse in prednosti, ko se tehnološke novosti srečajo s posameznimi področji oz. bogovi. Da bo vaše poslovanje v sozvočju z napredkom.

Program Konference

Zakaj obiskati PANTHEON Konferenco

Predavatelji bodo raziskovali različne teme, tesno povezane z digitalizacijo: od nadzora in vzdrževanja pregleda podatkov do upravljanja in nadzora celotnega procesa na več ravneh ter spoznavanja procesov na mikroravni. Poudarek bo na konkretnih primerih in nasvetih, ki jih boste lahko pričeli takoj uporabljati v praksi.

Skozi resnične in praktične primere, predstavljene na konferenci, boste imeli priložnost spoznati uvedene novosti in prednosti PANTHEON-a, ki ponuja različne ugodnosti, funkcije in orodja za vsak posamezen oddelek v podjetju.

Na konferenci bodo gostili izkušene PANTHEON strokovnjake in uporabnike, ki bodo predstavili zanimive prakse in delili svoje praktične nasvete.

Izvedeli boste:

  •  Kako izkoristit prednosti samoučečega sistema in na katerih nivojih si lahko pomagate z novim AI pomočnikom Aion-om?
  • Kako zagotoviti varnost e-poslovanja v praksi?
  • Kako v praksi voditi dokumentacijo podjetja?
  • Kako v praksi učinkovito izmenjevati podatke z zunanjimi aplikacijami in podatkovno bazo?
  • Iz prve roke boste izvedeli uspešne zgodbe PANTHEON uporabnikov.

Datum 4.4.2024  in 5.4.2024
Ura: začetek ob 9.00

Lokacija: KONGRESNI CENTER, Thermana Laško, Zdraviliška cesta 2, Laško

VSTOPNICE ZA KONFERENCO

  • redna prijava 1 oseba: 330,00 € + DDV/osebo
  • 3 osebe: 660,00 € + DDV (2+1 gratis)
  • prijava samo za 1 dan: 285,00 € + DDV/osebo

Več o dogodku najdete tukaj.