Izberi dejavnost

Z vnosom "?", nekje v polju, se vam bodo prikazali le trenutno izbrani elementi.
Odstrani izbrano
TSMEDIA dejavnosti
SKD dejavnosti

Izberi pravni status

Z vnosom "?", nekje v polju, se vam bodo prikazali le trenutno izbrani elementi.
Odstrani izbrano
Seznam pravnih statusov
Dogodki

NPK - Šola/tečaj računovodstva na računalniku

19.9.2019

NPK - Šola/tečaj računovodstva na računalniku

Šola računovodstva AMBICIJ akademije je namenjena vsem, ki želite pridobiti ali pa utrditi znanje s področja računovodstva/knjigovodstva; torej vsem, ki že opravljate računovodska/knjigovodska dela ali se na to šele pripravljate. Na šoli boste seznanjeni tudi z aktualnimi zakoni ter predpisi, ki se navezujejo na obravnavane teme, in jih morate pri delu upoštevati. Zaradi vsebine je šola zelo primerna tudi za vse, ki želite samostojno in uspešno voditi računovodstvo.

V šoli vas bodo strokovnjaki (več različnih predavateljev) z dolgoletnimi izkušnjami s področja računovodstva/financ/davkov naučili vodenja in razumevanja poslovnih knjig po aktualno veljavni zakonodaji. Prednost šole je kombinirano, izkustveno učenje. Kombiniramo klasično predavanje s praktičnim delom na računalniku, kjer torej šola prinaša poudarek na praktičnem delu na ustreznem računovodskem programu.

V času šole računovodstva boste imeli dostop do "spletnega učnega okolja – računovodskega programa", kjer boste preko interneta utrjevali znanje z dodatnimi samostojnimi nalogami, ki jih boste prejeli pri nekaterih posameznih izobraževanjih. Posebnega predznanja in izobrazbe ne potrebujete, saj bo vsebina podana na razumljiv in enostaven način, tako da je zelo primerna za začetnike in tudi za osebe z nekim osnovnim predznanjem.

*OPOMBA: Izobraževanje smo še obogatili in razširili. Vsebuje še več ur praktičnega dela in bogatih informacij iz prakse.

Tako je zelo primeren tudi za vse, ki se pripravljate na izpit za pridobitev poklicne kvalifikacije NPK računovodja(poklicni certifikat Računovodja/računovodkinja za majhne družbe, s.p. in zavode je enakovredno merilo spretnostim in znanju, pridobljenem v šolskem sistemu in ima javno veljavo).

Pristop k izpitu seveda ni obvezen!

Več informacij dobite na spletni strani AMBICIJ in na info@ambicij.si

  • Kdaj: četrtek, 19.9.2019
  • Ura 9.00  do 14.00
  • Kje: Kardeljeva ploščad 27a, Ljubljana
  • Prireditelj: Ambicij akademija
  • Vstopnina: 1195 eur + ddv (možnost plačila v 12 obrokih, 10% popust za plačilo v enkratnem znesku)

Več o dogodku najedte tukaj.


< Na seznam
© Vse pravice pridržane 1997-2019 TSmedia, medijske vsebine in storitve, d.o.o