Dogodki

Brezplačna spletna delavnica: VPLIV TRAJNOSTNEGA OSEBNOSTNEGA RAZVOJA NA UČINKOVITO DELO PODJETNIKA

Brezplačna spletna delavnica: VPLIV TRAJNOSTNEGA OSEBNOSTNEGA RAZVOJA NA UČINKOVITO DELO PODJETNIKA

»Življenjska umetnost osebnostne in socialne vzgoje« je osnovni pogoj, če želimo, da ima strokovno znanje pravi učinek. Cikli življenja prinašajo krize in preizkušnje. Notranje uravnotežen človek, ki je prožen, lažje upravlja z njimi, kot tisti, ki se spopada z bivanjsko praznino. Da bi se naš zunanji svet lahko trajnostno spremenil (posledica), se moramo spremeniti mi sami (vzrok). Svet znotraj ustvarja svet zunaj. Odkrivanje notranjega sveta misli, občutij in moči je naša pravica in tudi naša dolžnost.

Tematski sklopi delavnice:

  1. Celostni osebnostni razvoj v luči učinkovitega dela podjetnika, vključno s pomenom poznavanja razsežnosti človeka ter ravnanja z njimi, z namenom ustvarjanja notranje harmonije, notranjega miru in notranje moči, kar slehernemu človeku pomaga kreirati dobre medosebne odnose, ki so temelj za kvalitetno delo in življenje človeka nasploh.
  2. Kako uporaba tehnik sproščanja, s poudarkom na čuječnosti, vpliva na celostni osebnostni razvoj človeka – bistveni poudarki. Kakšne učinke ima lahko redno prakticiranje omenjenih tehnik na trajnostne pozitivne spremembe v življenju vsakega človeka?

Predavateljica:
Marja Černelič

Marja je diplomirala na Ekonomski fakulteti v Ljubljani. Na isti fakulteti je končala specializacijo menedžmenta ter magistrirala iz poslovodenja in organizacije. Zdaj pa v okviru podiplomskega doktorskega programa sociologije na FUDŠ v Novi Gorici pripravlja disertacijo na temo odnosa do staranja in smrti v naši družbi. Vedno so jo zanimali ljudje, človeški kapital. Kot osebna in poslovna svetovalka na poti notranjega zorenja deluje holistično, uporablja različne sodobne pristope in metode, ki jih narekuje predvsem poglobljen pogovor s posameznikom. več: http://marjacernelic.si/

Kontakti OZS SPOT svetovanje:
(01) 58 30 553, Jana Golić, podjetniška svetovalka SPOT: jana.golic@ozs.si

Vljudno vabljeni!

Datum: 22.03.2023

Ura: od 08:30 do10:30

Kraj: ZOOM spletna aplikacija

Cena: Brezplačno

Več o dogodku najdete tukaj.