Dogodki

Bodite ODLIČNI pri DOSEGANJU zastavljenih CILJEV

Bodite ODLIČNI pri DOSEGANJU zastavljenih CILJEV

Vsakdo od nas ima cilje, vendar le malo kdo si jih zna pravilno postaviti in jih v praksi dejansko tudi realizirati. Vsakdo od nas je namreč edinstvena oseba z darovi in talenti, potrebno jih je le odkriti, razviti in usmeriti v pravo smer.

izobraževanje bo potekalo ˝v živo˝, v skladu s higienskimi priporočili NIJZ ali kot interaktivno ˝on-line˝ izobraževanje, tako da je izvedba zagotovljena. Število mest je omejeno na 9 udeležencev.

Na praktični delavnici boste spoznali zadnja dognanja nevroznanosti na področju delovanja naših možganov in se naučili kako si pravilno zastaviti cilje in kako delovati, da jih boste tudi uspešno dosegli.

 Naučili se boste kako si pravilno zastaviti cilje po metodi SMART, da bodo ti pisni, merljivi, atraktivni, realni in terminsko določeni. Pomembna je vaša naravnost pri doseganju ciljev – EN dober razlog zakaj JA. Ko boste to imeli, se boste naučili kaj pomeni uspešnost, kaj pomeni učinkovitost in ključne metode, ki vas vodijo k uspehu.

Neuspeha v življenju ni, so samo izkušnje od katerih se učimo, na nas pa je, da spreminjamo način našega delovanja, da doseženo najboljše rezultate.

Kotizacija: 208,00 € + 22%, Plačilo z DDV znaša 253,76 €  Fizičnim osebam nudimo 30 % popust na kotizacijo!

Datum: 30. 11. 2021

Ura: od 09:00 do 15:30

Lokacija: Agencija POTI, Stegne 7, 1000 Ljubljana

Več o dogodku najdete tukaj.