Izberi dejavnost

Z vnosom "?", nekje v polju, se vam bodo prikazali le trenutno izbrani elementi.
Odstrani izbrano
TSMEDIA dejavnosti
SKD dejavnosti

Izberi pravni status

Z vnosom "?", nekje v polju, se vam bodo prikazali le trenutno izbrani elementi.
Odstrani izbrano
Seznam pravnih statusov
  • Bizi.si
  • Novice
  • V poslu so pomembni osebni stiki. Se vidimo 2. oktobra na NetPRO!
Novice

V poslu so pomembni osebni stiki. Se vidimo 2. oktobra na NetPRO!


V poslu so pomembni osebni stiki. Se vidimo 2. oktobra na NetPRO!

Organizatorji konference NetPRO se zavedamo nove realnosti, v kateri so se znašla številna podjetja. Prav zato posebno skrb namenjamo malim in srednje velikim podjetjem, ki jih je ta kriza najbolj prizadela. Letošnjo konferenco NetPRO organiziramo z namenom, da omogočimo tkanje novih poslovnih vezi med podjetniki in ob upoštevanju številnih omejitev vseeno vzpostavimo oseben stik.

PRIJAVITE SE >>

Zavedamo se, kako pomembno je poiskati sožitje med skrbjo za javno zdravje in gospodarskim napredkom. Tako lahko omogočimo preživetje podjetij, obdržimo delovna mesta in ponovno obudimo gospodarsko rast. Vsekakor bomo organizatorji veliko pozornosti posvetili skrbi za javno zdravje. Upoštevali bomo vsa priporočila NIJZ in poskrbeli za varnost vseh udeležencev.

Za vse to pa ne smejo manjkati uporabna znanja iz poslovnega sveta, ki jih bomo predstavili na konferenci NetPRO. Z nami bo Iztok Vodičar, direktor in solastnik podjetja Lupit Pole, ki nam bo predstavil, kako je s svojim produktom našel pod iz lastne garaže v spalnico Jennifer Lopez.

Se sprašujete, kako naprej? Domen Rozman, idejni vodja Dunkin' Devils je prepričan, da obstaja le ena prava smer, in ta je navzgor. Udeležencem konference bo iz prve roke predstavil, kako pomemben del uspeha je uigrana ekipa, ki nenehno stremi k rasti in napredku.

Napovedujemo zanimivo okroglo mizo Vpliv komunikacije na LinkedInu – priložnosti in izzivi za podjetje, z moderatorko Manco Korelc in zanimivimi gosti.

O strokovnih in "človeških" vidikih dodajanja vrednosti podpornih dejavnosti bomo govorili z dr. Nano Šumrada Slavnič, strokovnjakinjo za finančno in davčno pravo.

Podrobnosti programa so na voljo TUKAJ.

Konferenca NetPRO bo tudi letos potekala v živo. Dobili se bomo 2. oktobra v hotelu Lev. 

Število udeležencev bo letos zaradi upoštevanja ukrepov NIJZ omejeno. Zato pohitite s prijavami. Še vedno so na voljo kotizacije po znižani ceni.

Več o konferenci na voljo TUKAJ.

Se vidimo!
Ekipa NetPRO


Za vsa vprašanja o konferenci smo na voljo na pr@tsmedia.si.

Spremljajte vsebine konference na omrežjih Facebook in LinkedIn.

 

Sledite nam tudi na Facebooku, Twitterju in Instagramu.


< Na seznam
© Vse pravice pridržane 1997-2020 TSmedia, medijske vsebine in storitve, d.o.o