BiziSMART
Pametno orodje, ki vam sestavi personalizirano adremo strank

BiziSMART je orodje, ki vaš seznam kontaktov obogati s poslovnimi in finančnimi podatki Bizi in iz združenih podatkov s pomočjo umetne inteligence izlušči podjetja z največjim potencialom. Predvidi priložnosti, tveganja in ustrezne poslovne pristope ter ponudi najbolj vroče potencialne stranke. Na hiter in preprost način vam sestavi trženjsko adremo s kontakti, ki jih preprosto morate nagovoriti.


Pošlji povpraševanje
biziSMART
laptop
Glavne prednosti orodja za vas in vaše podjetje:
  • Velik prihranek časa in večja učinkovitost. Namesto da velike in nepregledne količine podatkov v Excelu obdelujete vi, jih učinkovito obdela in analizira BiziSMART.
  • Hitrejši prodajni cikel. Kakovostna trženjska adrema omogoča, da boste nagovarjali bolj ustrezne kontakte z več potenciala in odločitve sprejemali hitreje. Lažje se boste osredotočili na prodajo, na tiste, ki potrebujejo vašo storitev ali produkt, in se izogibali tveganim strankam.
  • Preprosta uporaba. Z nekaj kliki imate na dosegu informacije, za kar ste prej potrebovali veliko število ur.
  • Večja motivacija in kakovost vaših opravil. Lahko se boste posvetili bolj zahtevnim in kreativnim opravilom, manj bo napak, ki so posledica človeškega dela.
  • Pridobili boste podatke, ki jih do zdaj niste imeli. Zaradi povezav med različnimi bazami podatkov in skupne obdelave in upoštevanja zgodovinskih finančnih kazalnikov posameznih strank.
©Stroka in Bizi