Dogodki

Zmanjšajte perfekcionizem, zvišajte produktivnost

Zmanjšajte perfekcionizem, zvišajte produktivnost

Spoznajte razloge, zakaj nekdo svoje delo opravlja odlično, vendar je količina opravljenega dela premajhna

Res je, da se načini dela spreminjajo in da se od zaposlenih zahteva delati prave stvari na pravni način, delati učinkovito. Pri tem nam je tehnologija v veliko pomoč, po drugi strani pa raziskave kažejo, da se nam produktivnost celo zmanjšuje zaradi raznih motilcev, ki se nam prikradejo v času izvajanja aktivnosti. Produktivnost se nam zmanjšuje tudi zato, ker delujemo na način, da mora biti delo opravljeno odlično, ko je dobro samo popolno.

In trčimo ob perfekcionizem, ki še danes velikokrat velja za pozitivno lastnost. Pa ni, ker smo zaradi pretiranega perfekcionizma celo manj učinkoviti.

Tak način delovanja vodi tudi v izgorelost. Vse to pa vpliva in povzroči celo slabše opravljanje delovnih zadolžitev. Veliko ljudi ima visoka merila, zaradi strahu pred neuspehom in (samo)kritičnim razvrednotenjem pa tudi togo vztrajajo pri doseganju ciljev.

Kako torej doseči, da bomo pri delu sproščeni, da bomo znali ne glede na zahtevnost razmejevati in usklajevati delovne zadolžitve?

Delavnico priporočamo:

Vsem, ki vam je izziv vaš perfekcionizem transformirati v višjo produktivnost, odličnost in dolgoročno uspešnost pri vašem delu. 

Vsebina delavnice pa je seveda dobrodošla tudi za vse vodje, strokovnjake na svojih področjih in za zaposlene v kadrovskih službah, da lahko pomagate odpravljati pretirani perfekcionizem pri zaposlenih v podjetju ali organizaciji. Priporočljiva tudi za tiste, ki se pri delu srečujete z zunanjimi strankami.

Datum: 30. 9. 2021

Ura od 09:00 do 14:00

Lokacija: Izobraževanje bo potekalo ˝v živo˝,  na lokaciji Agencija POTI Stegne 7, 1000 Ljubljana v skladu s higienskimi priporočili NIJZ ali kot interaktivno ˝on-line˝ izobraževanje, tako da je izvedba zagotovljena. Število mest je omejeno na 9 udeležencev.

Cena: 241,56 € z DDV

Več o dogodku najdete tukaj.