Dogodki

Šola zahtevnejših DDV primerov

Šola zahtevnejših DDV primerov

Če ste našo DDV šolo za začetnike že obiskali in temelje DDV sistema že osvojili, je čas, da svoje znanje nadgradite. Nenehne spremembe in vrsta posebnosti DDV označujejo kot živ davek, ki zahteva nenehno učenje in spremljanje novosti.

V ta namen smo za vas pripravili Šolo zahtevnejših DDV primerov, ki zajema poglobljen pogled najpomembnejših področij iz prakse in izbrane posebne ureditve, ki se jim pri svojem delu z DDV ne boste mogli izogniti. Tako kot DDV šola za začetnike je tudi Šola zahtevnejših DDV primerov zasnovana na teoretičnem in praktičnem delu in s ciljem, da udeleženec prejme pravilna orodja, ki jih za reševanje primerov v praksi potrebuje. 

V okviru predavanja boste udeleženci seznanjeni tudi z DDV spremembami, ki so začele veljati 22.1.2022!  

Šola zahtevnejših DDV primerov je namenjena vsem, ki se ukvarjajo z DDV, računovodjem in knjigovodjem, zaposlenim v gospodarstvu kot tudi javnih zavodih, in vsem, ki so osnove tega davka že osvojili.

Vabimo tako vse, ki ste že obiskali DDV šolo za začetnike in tudi vse, ki že imate izkušnje, pa želite svoje znanje preveriti oziroma ga poglobiti in se pripraviti na prihajajoče spremembe v letu 2022. 

Datum: 23., 24. in 25. avgusta 2022 (preko ZOOM ali z udeležbo)

Ura: od 09.00 do 12.00

Cena: 490,00 eur

Več o dogodku najdete tukaj.