Dogodki

Kako zaslužiti s hobijem?

Kako zaslužiti s hobijem?

Kako zaslužiti s hobijem? Zasluži denar s svojim hobijem in idejo je seminar, ki ga že vrsto let izvajamo v podjetju DATA d.o.o.. Poleg še drugih seminarjev, seveda. »Imam veliko idej in hobijev pa ne vem, kako naj jih spremenim v posel, ki mi bo prinesel denar«, smo poslušali udeležence naših seminarjev. Brezplačen webinar “Kako zaslužiti s hobijem?” smo pripravili prav za Kako zaslužiti s hobijem? Zasluži denar s svojim hobijem in idejo je seminar, ki ga že vrsto take potencialne podjetnike

O čem bo tekla beseda na brezplačnem webinarju: Kako zaslužiti s hobijem?

S primeri bomo skušali pojasniti, kako sploh najti poslovno idejo in jo pretvoriti v poslovno priložnost, kako preveriti idejo ali je uresničljiva v tem času. Na webinarju “Kako zaslužiti s hobijem? bomo odgovorili na naslednja vprašanja:

  1. Katera vprašanja si mora potencialni podjetnik zastaviti?
  2. Kaj je potrebno storiti za uspešen začetek?
  3. Kakšno vlogo pri tem igra dober poslovni načrt?
  4. Je za začetek res potrebno odpreti podjetje ali lahko idejo na trgu preizkusite na kakšen drugačen način?
  5. Kako za uresničitev svojih zamisli uporabiti družabna omrežja?
  6. Zakaj so za podjetnike pomembne spletne strani, spletne vizitke in spletne trgovine?
  7. Kakšno vlogo ima spletna analitika pri razvoju in uspehu vaše poslovne zamisli?

Morda je zdaj čas za spremembo vaše karierne poti

Živimo v zelo spremenljivih časih. Virus, ki je ohromil življenje na našem planetu je marsikoga pripravil do temeljitega razmišljanja, kako naprej. Morda pa je zdaj čas, da vaš dolgoletni hobi postane vaša poslovna priložnost. Vabimo vas, da se nam pridružite. Podjetniki so ljudje, ki trdijo, da novega znanja ni nikoli preveč.

Webinar bo izvedla Bogdana Rejc. ki je že vrsto let podjetniška svetovalka. Vsak dan pomaga čez postopke registracije podjetij, pri spremembah podatkov in pri številnih drugih nujnih opravilih desetinam podjetnikov in bodočih podjetnikov.

Datum: 8.4.2021

Ura: od 11.00 do 13.00

Lokacija: dogodek na spletu

Dogodek je brezplačen!

Več o dogodku najdete tukaj.