Izberi dejavnost

Z vnosom "?", nekje v polju, se vam bodo prikazali le trenutno izbrani elementi.
Odstrani izbrano
TSMEDIA dejavnosti
SKD dejavnosti

Izberi pravni status

Z vnosom "?", nekje v polju, se vam bodo prikazali le trenutno izbrani elementi.
Odstrani izbrano
Seznam pravnih statusov
  • Bizi.si
  • Dogodki
  • Sami Basut, MSc: Oznamčene vsebine dajejo prednost drznemu. Oznamčene vsebine in vloga videa v marketingu in oglaševanju.
Dogodki

Sami Basut, MSc: Oznamčene vsebine dajejo prednost drznemu. Oznamčene vsebine in vloga videa v marketingu in oglaševanju.

20.11.2019

Sami Basut, MSc: Oznamčene vsebine dajejo prednost drznemu. Oznamčene vsebine in vloga videa v marketingu in oglaševanju.

 

Branded Content Favors The Bold. Branded content and the role of video in marketing & advertising.

Opis bo dodan v kratkem.


O govorcu

Sami Basut, Msc, kreativni director, Manajans/JWT Turkey  

Je kreativni direktor v agenciji Manajans/JWT Turkey ter učitelj tekstopisja na oddelku za oglaševanje in marketing Univerze Bosphorus. Je član kreativnega sveta agencijske mreže JWT, ki ga vodita Bas Korsten in Matt Eastwood. Kot ključni govorec nastopa na številnih mednarodnih kreativnih festivalih in nagradah. Diplomiral je na Univerzi Bosphorus iz angleškega jezika in literature ter magistriral iz oblikovanja v oglaševanju.

Sami je v Turčiji prejel naziv kreativni direktor leta 2018. Njegovo delo presega meje oglaševanja in sega na področje zabavne industrije ter umetnosti, postaja del popularne kulture.

S sodelovanjem pri snovanju TV oddaj si je prislužil spoštovanje producentov in postal katalizator med blagovnimi znamkami in scenaristi. Njegov organski pristop k pripovedovanju zgodb je vodil k zasnovi celostnih oznamčenih nadaljevank kot npr. »Catch Pinki if You Can«, integraciji mobilne igre v oddaji v živo v okviru TV nadaljevanke. »Silent Window«je bil na tviterju v Turčiji najbolj odmeven zvočni zunanji oglas, ki je TV oddajo spremenil v izkušnjo koncerta v živo. Njegova dela so leta 2015 med drugim umestila agencijo Manajans/JWT Tukey na 35. mesto na WARC-ovi lestvici najbolj kreativnih agencij na svetu. Pod Samijevim kreativnim vodstvom se je agencija Manajans/JWT Turkey uvrstila tudi na 4. mesto najbolj učinkovitih agencij v Evropi. Samijeva dela za globalne znamke Axe, Sunsilk in Rexona so bila nagrajena z najvišjimi nagradami v Turčiji. Po srcu je pravi predstavnik zabavne industrije, kar dva njegova oznamčena glasbena videa sta krojila vrh najbolj gledanih v Turčiji v 2018. Postal je mentor glasbenikom,  pop in rock zvezdnikom.  

Kot ponosen feminist je ženskam pomagal, da so bile slišane s Sunsilkom, ko so na avtobusu napadli dekle zaradi njenega oblačila v času Ramadana. 

 

Datum: 20.11.2019

Ura od 09:00 do 14:00

Lokacija : Telekom Slovenije d.d., Cigaletova 15, Ljubljana

Cena: Brezplačno za člane SOZ

Za nečlane SOZ udeležba ni možna.

Več o dogodku najdete tukaj.


< Na seznam
© Vse pravice pridržane 1997-2019 TSmedia, medijske vsebine in storitve, d.o.o