Dogodki

Brezplačna delavnica - »Kako z boljšim poznavanjem poslovnih partnerjev in zavarovanjem terjatev preprečiti finančno škodo

Brezplačna delavnica - »Kako z boljšim poznavanjem poslovnih partnerjev in zavarovanjem terjatev preprečiti finančno škodo

Razmere v svetovnem gospodarstvu so trenutno zelo negotove. Priča smo visoki rasti cen in pomanjkanju surovin ter energentov, velikim zamudam v dobaviteljskih verigah in rasti inflacije.

Pomoči, ki jih država nudi za prebroditev posledic covid krize, bodo počasi ukinjene. Že tako zaostrene razmere se bodo še poslabšale zaradi ukrajinsko - ruske krize. Kot posledica se pričakuje upad plačilne discipline oziroma podaljšanje zamud plačil. Obstajajo pa načini, kako se zavarovati pred takšnimi dogodki in učinkovito upravljati tveganja neplačil.

Na delavnici bodo predstavniki Coface PKZ zavarovalnice d.d., ene največjih zavarovalnic na svetu, z več kot 70-letnimi izkušnjami, ki se ukvarja z zavarovanjem terjatev, bonitetnImi poročili podjetij iz celega sveta ter izterjavo dolgov, predstavili načine, kako se zavarovati pred takšnimi dogodki in učinkovito upravljati tveganja neplačil.

Prijavite se lahko najkasneje do srede, 25. maja 2022.

Dodatne informacije in prijave

Delavnica je sofinancirana s strani Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo ter SPIRIT Slovenija, javna agencija.

Datum: 26. maj 2022,

Ura: začetek ob 10.00 uri

Lokacija: Območna obrtno-podjetniška zbornica Logatec (predavalnica v pritličju), Tržaška cesta 11, Logatec

Več o dogodku najdete tukaj.

SPORTO 2022
09. junij, 2022