Izberi dejavnost

Z vnosom "?", nekje v polju, se vam bodo prikazali le trenutno izbrani elementi.
Odstrani izbrano
TSMEDIA dejavnosti
SKD dejavnosti

Izberi pravni status

Z vnosom "?", nekje v polju, se vam bodo prikazali le trenutno izbrani elementi.
Odstrani izbrano
Seznam pravnih statusov
Dogodki

Poslovne strategije in taktike - Izobraževanje

23.1.2020

Poslovne strategije  in taktike - Izobraževanje

V januarju nadaljujemo s serijo izobraževalnih dogodkov Marketing TOPX. Začenjamo s poslovnimi strategijami in taktikami. Interaktivno izobraževanje bo vodil dr. Mitja Pirc. Na januarskem Marketing TOPX izobraževanju vam želimo približati nekaj vidikov poslovnih strategij in taktik, ki jih lahko uporabite v svojih organizacijah. Poslovne strategije in taktike so jedro delovanja vseh podjetij in organizacij, vendar jim v marsikaterem podjetju posvečajo premalo pozornosti, imajo pomanjkanje razumevanja ali premalo definirane odgovornosti.

Komu je izobraževanje namenjeno?

Tokratni marketing TOPX je namenjen vsem, ki ste vključeni v pripravo ali izvajanje poslovnih in trženjskih strategij, ste neposredno odgovorni za prihodke ali dobiček za blagovne znamke, segmente, trge, divizijo ali celotno podjetje.

  • Modul priporočamo za napredno in strateško raven znanja.

Udeležba na izobraževanju je za člane DMS brezplačna, v skladu z njihovim nivojem članstva. Za nečlane kotizacija posameznega modula Marketing TOPX znaša 129 € + DDV.

Tokrat imate priložnost, da strokovnjaku za poslovne strategije že pred dogodkom zastavite tudi konkretna vprašanja. Vprašanja o tokratni temi pošljite do ponedeljka, 21. januarja in na dogodku bo predavatelj odgovoril na njih. 

Datum : 23.1.2019

Ura od 16:00 do 19:30

Lokacija: GZS, Dimičeva 13, Ljubljana

Več o dogodku najdete tukaj.


< Na seznam
© Vse pravice pridržane 1997-2020 TSmedia, medijske vsebine in storitve, d.o.o