Izberi dejavnost

Z vnosom "?", nekje v polju, se vam bodo prikazali le trenutno izbrani elementi.
Odstrani izbrano
TSMEDIA dejavnosti
SKD dejavnosti

Izberi pravni status

Z vnosom "?", nekje v polju, se vam bodo prikazali le trenutno izbrani elementi.
Odstrani izbrano
Seznam pravnih statusov
Dogodki

Brezplačno! Prednosti in slabosti samozaposlitve

25.2.2020

Brezplačno! Prednosti in slabosti samozaposlitve

Vsebina izobraževanja

Spoznajte predavatelja

 

Sabina Dimnik
računovodska, davčna in finančna svetovalka

Sabina Dimnik, dipl. ekon., je strokovna svetovalka z zavidljivim izkušnjami s področja računovodstva in davkov, saj v podjetju Data že 23 let sodeluje s podjetniki in jim pomaga pri razvoju njihovih podjetij. Svoje strokovno znanje deli s strankami, znotraj podjetja in na številnih predavanjih in seminarjih, redno pa pripravlja tudi strokovne članke v novicah podjetja Data.

Kakšne so prednosti in slabosti samozaposlitve? Samozaposlitev prinaša svobodo, izzive, večje dohodke, a tudi večjo negotovost, neurejen delovnik in marsikatero drugo tegobo, s katero se zaposleni ne spopadajo. Če se zaposlimo, dobimo dopust, plačano bolniško odsotnost, socialno varnost, delo po ustaljenem urniku in … šefa.

Na seminarju Prednosti in slabosti samozaposlitve boste dobili vse potrebne informacije o finančnih in organizacijskih vidikih samozaposlitve. Razkrijemo vam, kako je sestavljena plača, kolikšen delež morate odtegniti državi in koliko ostane vam, kako lahko kljub samozaposlitvi poskrbite za pokojnino in številne druge podrobnosti.

Kot samozaposlena oseba lahko sami upravljate s svojim časom in denarjem, ob dohodnini lahko uveljavljate tudi olajšave npr. za nakup računalnika ter upoštevate vse stroške za plačilo najemnine, telefona, ogrevanja, vode, potovanj, kosil, daril.

Če bi radi, ali je vaša poslovna ideja dovolj kakovostna za preživetje na trgu, priporočamo obisk brezplačnega seminarja Zasluži denar s svojim hobijem ali idejo. Pred samo registracijo podjetja, pa se udeležite našega skupinskega svetovanja, kjer vam bomo predstavili celoten postopek ustanovitve podjetja.

Program

  • Naj se zaposlim ali samozaposlim?
  • Kaj se mi bolj izplača?
  • Z zaposlitvijo pridobim varnost, s samozaposlitvijo pa višje prihodke.
  • Kako povečati svoje prihodke?
  • Koliko stane delodajalca vaša plača in koliko dejansko prejmete na svoj TRR?
  • Bi radi sami upravljali z vsem denarjem, ki ga zaslužite?

Če bi z vrednostjo 4.000 evrov upravljali sami, bi bila vaša neto plača 2.000 evrov višja za vsaj 700 evrov!

Komu je izobraževanje namenjeno?

Seminar je namenjen vsem potencialnim podjetnikom ter zaposlenim ali brezposelnim osebam, ki se odločajo med zaposlitvijo in samozaposlitvijo, ambicioznim posameznikom, ki želijo opravljati poleg rednega tudi honorarno delo ter direktorjem in odgovornim osebam v podjetjih, ki zaposlujejo honorarne sodelavce.

Prijavite se

Prijavo na seminar lahko opravite tudi preko telefona na 01 6001 530 ali data@data.si. Preverite tudi seznam ostalih izobraževanj.

Datum: 25.2.2020

Ura od 11:00 do 12:30

Lokacija: Dunajska 136, Ljubljana

Seminar je brezplačen!

Več o dogodku najdete tukaj.

 

 

 


< Na seznam
© Vse pravice pridržane 1997-2020 TSmedia, medijske vsebine in storitve, d.o.o