Novice

Poletna razprodaja: Windows 10 že za 8,67 evra

Poletna razprodaja: Windows 10 že za 8,67 evra

Računalnik nadgradite v hitro in učinkovito delovanje z MS OFFICE in operacijskim sistemom Windows 10. Zagotovite si velike popuste za oba izdelka na vročih razprodajah 2020 spletne strani Keysworlds, ki so že v teku. Izkoristite popust in prihranite več kot polovico pri nakupu licenčnih ključev za programsko opremo samo na razprodaji 2020.

Recite NE krami. Samo s programom MS OFFICE.

Digitalizirajte dokumente in urejajte preglednice s programom MS OFFICE. V paketu najdete številne odlične in koristne aplikacije, ki so enostavne za uporabo, obenem pa naredijo delo lažje, zabavno in preprosto. Tako lahko na primer z aplikacijo MS Word urejate in ustvarjate tekstovne datoteke, kadar želite. MS Excel je pravi naslov za ustvarjanje in urejanje bilančnih poročil ali računovodskih dokumentov, z aplikacijo PowerPoint pa lahko v hipu ustvarite osupljive predstavitve. A to še ni vse! Preizkusite vse aplikacije MS OFFICE na svojem računalniku ali prenosniku že danes!

Windows 10 – visoka zmogljivost, visoka hitrost

Če odlašate z nadgradnjo v Windows 10, je čas, da se prepustite. Windows 10 bo vašemu računalniku dal krila! Zagotovite si visoko hitrost in učinkovitost, tako da ga nadgradite v Windows 10 že danes. A to še ni vse. Z nadgradnjo bo vaš osebni računalnik še bolj varen. Kaj torej še čakate? Preverite našo odlično ponudbo poletnih razprodaj operacijskega sistema Windows 10 in si zagotovite licenčni ključ še danes.

38 odstotkov prihranka pri nakupu programske opreme

Bi želeli kaj drugega kot MS OFFICE? Nič hudega, zagotovite si poletni prihranek pri nakupu vse programske opreme, vključene v razprodajo. Pri nakupu preprosto uporabite kodo SUMMER38 in izkoristite to odlično ponudbo.

Windows 10 Professional za 8,67 €

Windows 10 Home za 9,29 €

Windows 10 Pro Professional (2 PC) za 14,25 €

Ponudba za pakete MS OFFICE (50 odstotkov prihranka)

Predstavljamo vam najbolj vročo ponudbo na spletni strani Keysworlds. Uporabite kodo SUMMER50 in si zagotovite 50 odstotkov prihranka pri nakupu izdelkov MS Office. Takšne posebne akcije ne boste našli nikjer. Zagotovite si licenčni ključ, preden se izteče veljavnost kode.

Office 2016 Professional Plus (1PC) za 22,14 €

Microsoft Office 365 Professional Plus(1PC) za 15,39

Office 2019 Professional Plus (1PC) za 29,50 €

Windows 10 Professional + Office 2016 Pro za 26,49 €

Windows 10 Home + Office 2016 Pro za 26,25 €

Windows 10 Pro + Microsoft Office 2019 Pro za 34,99 €

Windows 10 Home + Office 2019 Pro za 35,99 €

Office 2016 home in business za mac za 32,99 €

Office 2019 home in business za mac za 49,49 €

Microsoft Office 2016 Home in Student - 1 uporabnik za 26,89 €

Microsoft Office 2019 Home in Student - 1 uporabnik za 36,22 €

Microsoft Office 2019 Professional Plus - 5 PCs za 74,99 €

Microsoft Office 2016 Professional Plus - 5 PCs za 51,49 €

Z unovčenjem kuponov boste prihranili pri že znižanih izdelkih programske opreme. Vendar pozor! Tako kuponi kot izdelki gredo za med, številni se za nakup odločajo prav zdaj! Pohitite in ne zamudite odlične priložnosti za neverjetne prihranke v poletni razprodaji 2020 na spletni strani Keysworlds.

Potrebujete pomoč? Imate vprašanja?

Podporna ekipa KeysWorlds.com vam je na voljo pred ali po naročilu. Če potrebujete pomoč pri naročanju ali imate težave z že obstoječim naročilom, nam pošljite e-sporočilo na naslov support@keysworlds.com in težavo bomo odpravili. Še danes naročite pri nas in izkusite naše izjemno nizke cene, posebne ponudbe in vrhunske storitve za kupce.

 

Kako je lahko tako poceni? Kaj morate vedeti o tem?

• Pomembno je vedeti, da obstajata dve vrsti licenc. Komercialne, ki jih je mogoče kupiti tudi na Microsoftovem spletnem mestu, in OEM, ki je kratica za proizvajalca originalne opreme. V smislu funkcionalnosti sta enaki.
• Rabljene programske ključe se lahko v skladu s sklepom Evropskega sodišča v Evropski uniji prodaja popolnoma zakonito.
• Vendar obstaja razlika v podpori in uporabi med obema različicama. Komercialna različica se lahko uporablja na več računalnikih, medtem ko je različica OEM vezana na strojno opremo, na kateri je bila prvič aktivirana.
• Spletna trgovina Keysworlds.com prodaja tako imenovane licence OEM.
• Keysworlds.com vsak dan proda približno 1.500 licenc po vsem svetu. Garancijsko nadomestilo se aktivira le v 1 odstotku primerov.

Zagotavljamo, da so vse licence veljavne in hkrati ponujamo 1-LETNO GARANCIJO NA STORITEV, ki vas ščiti pred dodatnimi stroški zamenjave in vzdrževanja izdelka.

 

Naročnik oglasnega sporočila je Century Genius Ltd.