Novice

Konec maja vsi podjetniki v Portorožu

Slovenski obrtniki in podjetniki, se bodo tudi letos zbrali v Kongresnem centru Bernardin v Portorožu 29. in 30. maja. Podjetniki se bodo zbrali v petek popoldan ob 14. uri, kongresni program pa se bo končal v soboto ob 14. uri.

Konec maja vsi podjetniki v Portorožu

Letošnja rdeča nit kongresa je internacionalizacija slovenskih podjetij v širni svet in orodja digitalnega marketinga. Uspešni podjetniki bodo predstavili svoje dobre poslovne prakse na področju internacionalizacije ter kako spremeniti sebe, podjetje in njegovo kulturo za uspešno internacionalizacijo in deverzifikacijo trgov malega podjetja. Predstavljeni bodo najnovejši trendi digitalnega marketinga v svetu in rešitve, kako jih vpeljati v prakso slovenskih podjetij. Na eni okrogli mizi bodo podjetniki iz prve roke predstavili svoje izkušnje s prenosom družinskega podjetja na naslednike, na drugi pa, kako kadrovsko košček za koščkom sestavljati ekipo podjetja za internacionalizacijo in globalizacijo.

Tudi letos bo gost kongresa minister za gospodarstvo g. Zdravko Počivalšek, zbrane goste pa bo nagovoril v imenu organizacije, ki zastopa interese podjetnikov, tudi g. Branko Meh, predsednik Upravnega odbora OZS. Sicer pa je Obrtno-podjetniška zbornica tudi partner Kongresa podjetnikov.

 

Več o samem dogodku, si lahko preberete tukaj.

 


 

 

Skrita pot vaše kozmetike
13. marec, 2024