Izberi dejavnost

Z vnosom "?", nekje v polju, se vam bodo prikazali le trenutno izbrani elementi.
Odstrani izbrano
TSMEDIA dejavnosti
SKD dejavnosti

Izberi pravni status

Z vnosom "?", nekje v polju, se vam bodo prikazali le trenutno izbrani elementi.
Odstrani izbrano
Seznam pravnih statusov
Dogodki

[MQ KONFERENCA] Managerjevo spričevalo odličnosti

8.11.2018

[MQ KONFERENCA] Managerjevo spričevalo odličnosti

Združenje manager 8. novembra vabi v Kristalno palačo, kjer bo potekala že 9. MQ konferenco o sodobnem voditeljstvu. Člani DMS se lahko na konferenco prijavite po enaki ceni kot člani Združenja manager. >> PREBERI VEČ
 
Kaj sestavlja managerjevo spričevalo odličnosti? Vemo, da so to dobri rezultati, na pravi način. A kako jih merimo, spremljamo in ali znamo spodbujati rast in zagotoviti preobrazbo? Z Léon Tossaintom, glavnim izvršnim direktorjem EFQM, Managerjem leta 2018 Boštjanom Gorjupom, BSH Nazarje ter članoma skupine za sodobno voditeljstvo Andrejem Božičem, BB Svetovanje ter mag. Marjano Krajnc, v središče postavljamo model odličnosti in dinamiko sprememb. Študijo primera preobrazbe nam bo predstavil Miguel Coleta, direktor trajnostnega razvoja v Philip Morris International. Dr. Sašo Dolenc, avtor knjige Od genov do zvezd, bo razkril koncept moči množic.

V interaktivnem predavanju z dr. Anjo Svetina Nabergoj, predavateljico na univerzi Stanford in Ekonomski fakulteti Ljubljana, bomo s praktičnimi vajami izkusili, kako lahko v podjetju spremenimo odnos do tveganja in razvijamo kulturo učenja iz napak z namenom povečevanja portfelja radikalnih in inovativnih rešitev za prihodnost.

MQ konferenca je namenjena (tudi) dvigu samozavesti. Slovenci smo narod inženirjev, inovatorjev in pionirjev – le svet tega še ne ve. Nekoč bomo globalno (pri)znani tudi po inovativnem voditeljstvu.
 
Datum: 8.11.2018
 
Ura 08.30
 
 
Več o dogodku najdete tukaj.
 

< Na seznam
© Vse pravice pridržane 1997-2019 TSmedia, medijske vsebine in storitve, d.o.o